Siirry sivun sisältöön.

Räätälöity valmennus

Etsitään yhdessä askelia kohti työelämää!

Räätälöity valmennus

Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa etsitään askelia kohti työelämää. Asiakkaan rinnalla kulkee työhönvalmentaja, joka tukee ja tsemppaa asiakasta hänen toiveidensa mukaan. Yhteistyö rakentuu luottamukseen ja yhteistyöhön.

Live-ikoni

Tietoa palvelusta

Kenelle palvelu sopii?

Helsinkiläisille työttömille työnhakijoille.

Miten hakeutua palvelun pariin?

Helsingin kaupungin työhönkuntouttavien palveluiden vastuuasiantuntijan kautta.

Palvelun kesto

Palvelu kestää korkeintaan 1 vuoden.

Palveluntuottajat

Palvelua toteutetaan ryhmittymässä, jossa mukana on Hyria Business Institute Oy, CareeriaPlus Oy sekä Omnia koulutuskuntayhtymä. Live toimii palvelussa hallinnoijana.

Toteutus

Yksilöllisessä ja tarvelähtöisessä valmennuksessa etsitään vaihtoehtoisia jatkopolkuja tulevaisuuteen, vahvistetaan asiakkaan työelämä- ja työnhakutaitoja, tarjotaan tukea arjen hallintaan sekä keinoja ylläpitää ja edistää terveyttä ja työkykyä.

Asiakas saa työllistymiseensä jatkuvan tuen.  Valmennukseen kuuluu asiakkaan lähtötilanteen selvitys ja jalkautuva tuki työnhaun eri vaiheisiin, esimerkiksi  työpaikalle. Henkilökohtainen työhönvalmentaja auttaa työllistymisen eri vaiheissa, esimerkiksi valmistautumaan työhaastatteluun, markkinoimaan omaa osaamista ja kirjoittamaan kiinnostavia hakemuksia.

Tutustu palveluun tarkemmin Palvelumanuaalin verkkosivuilla. 

Toimipaikka

Suvilahdenkatu 10 B, 00540 Helsinki

Ohjausta ja neuvontaa

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!