Siirry sivun sisältöön.

Työ-SIB -valmennus

Kohti työelämää

Työ-SIB -valmennus

Työ-SIB on Työ- ja elinkeinoministeriön tilaama vaikuttavuusinvestointihanke. Hankkeen päätavoite on auttaa tuhansia työnhakijoita työllistymään seuraavan neljän vuoden aikana. Työllistämistä tekevät palveluntuottajat, jotka ovat työllistämisen kokeneita ammattilaisia. Hankkeen rahoituksesta ja hallinnosta vastaa FIM.

Live-ikoni

Tietoa palvelusta

Kenelle palvelu sopii?

Työ-SIB sopii sinulle jos olet ollut yli 6 kuukautta työttömänä, tavoitteenasi on päästä töihin ja olet valmis tekemään sen eteen töitä henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Palvelua tarjotaan työnhakija-asiakkaille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla.

Miten hakeutua palvelun pariin?

Työ-SIB -ohjelmaan on mahdollista päästä mukaan olemalla yhteydessä omaan vastuuvirkailijaan TE-toimistossa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tyosib.fi. Ohjelmaan pääsemisestä päättää TE-toimisto ja siihen ei voi vaikuttaa hankehallinnoija tai palveluntuottaja. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Lisätietoja Työ-SIB:stä.

Palvelun kesto

Ohjelman kesto on yksilöllinen ja vaihtelee sen mukaan, miten nopeasti työpaikka löytyy.  Voit hyödyntää valmennusta ja osallistua koulutuksiin myös työllistyessäsi ja mahdollista uutta työpaikkaa etsiessäsi koko hankekauden ajan.

Toteutus

Valmennukseen kuuluu sekä yksilöohjausta että webinaareja. Yksilöohjauksessa määrittelemme selkeät tavoitteet, luomme yksilöllisen työllistymispolun ja etenemme yhdessä ratkaisukeskeisellä otteella kohti päämäärää. Yksilöohjaus räätälöidään aina henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Tavallisesti alkuun tapaamisia on hyvä pitää n. 1-2 viikon välein ja valmennuksen edetessä harvemmin.

Webinaareja on tarjolla mm. LinkedIniin, tavoitteiden ja suunnan kirkastamiseen, työhaastatteluun, oman osaamisen tehokkaaseen markkinointiin ja piilotyöpaikkojen löytämiseen sekä verkostoitumiseen liittyen. 

Toimipaikka

Live, Sörnäisten toimipaikka
Suvilahdenkatu 10B 00540 Helsinki

Ohjausta ja neuvontaa

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!