Ammatinvalinta- ja uraohjaus

Suunta kohti tulevaisuutta!

Ammatinvalinta- ja uraohjaus

Ammatinvalinnanohjauksessa kartoitetaan työ- ja koulutushistoriaasi, mielenkiinnon kohteitasi ja tavoitteitasi. Tuemme sinua tulevaisuuttasi koskevien ratkaisujen tekemisessä. Etsimme yhdessä vahvuuksiasi ja käymme läpi mahdollisuuksiasi. Ohjauksessa kartoitetaan myös elämäntilanteen ja terveydentilan vaikutusta työ- ja opiskelukykyysi. Haluamme että löydät oman polkusi kohti tavoitteitasi.

Tietoa palvelusta

person  Kenelle palvelu sopii?

Palvelu on suunnattu Pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo ja Vantaa) sekä Keski- ja Pohjois-Uudenmaan TE-toimiston ja kuntakokeiluiden työnhakija-asiakkaille.Palvelu on suunnattu Pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo ja Vantaa) sekä Keski- ja Pohjois-Uudenmaan TE-toimiston ja kuntakokeiluiden työnhakija-asiakkaille.

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Hakeutuminen ammatinvalinnanohjaukseen tapahtuu TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun kautta. Kerro omalle TE-asiantuntijallesi tai kuntakokeilun vastuuvirkailijallesi kiinnostuksestasi aloittaa Live Palveluiden ammatinvalinta- ja uraohjaus.

book  Palvelun kesto

Tapaamiskertojen määrä on yksilöllinen. Yksittäinen tapaaminen on noin tunnin mittainen.

briefcase  Toteutus

Ammatinvalinnanohjaus koostuu ohjaustapaamisista, joiden tavoitteena on keskustelujen kautta tukea sinua tulevaisuutesi ratkaisujen tekemisessä. Ohjaukseen voi sisältyä mm. kotitehtäviä ja testejä sekä ohjauksen aikana voidaan kartoittaa työ- ja koulutuskokeilumahdollisuuksiasi. Tutustu palvelun esitteeseen.

Ammatinvalinta- ja uraohjaus psykologin palveluna on Uudenmaan TE-toimiston pilotti, joka jatkuu vähintään vuoden 2021 loppuun asti.

building-line  Toimipaikka

Helsinki, Tenholantie 12

Espoo, Turuntie 42

Vantaa, Vernissakatu 4

Järvenpää, Mannilantie 27.

Hyvinkää, Torikatu 18

Kerava, Kumitehtaankatu 5

Toimimme Keski-Uudellamaalla tiiviissä

yhteistyössä Hyrian kanssa.

Yhteystiedot

 

Anna Yliluoma

Psykologi


phone 040 662 7714

envelope-line avo@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä