Yksilöllinen valmennuspalvelu vieraskielisille työnhakija-asiakkaille

   Valmiuksia kohti työelämää

   Yksilöllinen valmennuspalvelu vieraskielisille työnhakija-asiakkaille

   Tämän palvelun ensisijaisena tavoitteena on maahanmuuttajataustaisten henkilöiden työllistyminen. Palvelumme selkiyttää asiakkaan ura- tai koulutusvaihtoehtoja, tukee koulutukseen hakeutumisessa sekä kehittää työelämävalmiuksia. Ytimessä on valmentajan antama yksilöllinen tuki työn, palkka-tuetun työn tai työkokeilun aikana yhdistettynä suomen kielen tukeen ja digiohjaukseen.

   Tietoa palvelusta

   person  Kenelle palvelu sopii?

   Palvelun kohderyhmänä ovat kotoutumisajan ylittäneet ja ulkopuoliset vieraskieliset työnhakijat. Asiakkaan kielitaidolle ei aseteta vaatimuksia.

   question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

   Arvioinnin palveluun ohjauksesta tekee kuntakokeilun OMA-valmentaja. Liven valmentaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen viiden arkipäivän sisällä ohjauksesta ja ensimmäinen tapaaminen tapahtuu kahden viikon sisällä ohjauksesta.

   Aloitustapaaminen pyritään järjestämään OMA-valmentajan, asiakkaan ja Liven valmentajan kanssa yhteistyössä. 

   book  Palvelun kesto ja aikataulu

   Valmennuspalvelun kesto on maksimissaan
   kuusi kuukautta ja yksilöllisten tuntien määrä
   enintään 25 tuntia. Valmennus sisältää työpaikan etsinnän sekä työn / työkokeilun / koulutuksen aikaisen tuen, digiohjausta sekä suomen kielen tukea S2 opettajan toimesta.

   building-line  Toimipaikka

   Palvelu toteutetaan ensisijaisesti lähimuotoisena Tampereella Liven toimipaikassa (Sumeliuksenkatu 11, 33100 Tampere) sekä asiakkaiden työpaikoille jalkautuen. Palvelun aloitus mahdollisuuksien mukaan saattaen vaihtaen periaatteella yhdessä omavalmentajan, asiakkaan ja valmentajan kesken.

   Yhteystiedot

    

   Jenni Heinineva

   Palvelupäällikkö


   phone 040 662 0010

   envelope-line  etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä