Siirry sivun sisältöön.

Maahan­muuttajille

Tukea kotoutumiseen ja työllistymiseen

Maahanmuuttajien palvelut Livessä

Työn löytäminen uudesta kotimaasta, suomen kielen oppiminen sekä integroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan ovat asioita, joissa ammattilaisen asiantuntemuksesta voi olla apua. Live tarjoaa maahanmuuttajille monipuolisia ratkaisuja suomen kielen oppimisen, suomalaiseen yhteiskuntaan integroitumisen ja työllistymisen tueksi.

Me Livessä etsimme ammattitaitoisten ja osaavien asiantuntijoidemme avulla yksilöllisiä ratkaisuja monenlaisiin haasteisiin ja elämäntilanteisiin ja etsimme yhdessä jatkopolkuja tulevaisuuteen esimerkiksi työpaikan, opintojen tai muiden työllistävien palveluiden piiristä.

Tutustu Liven työllistymis- ja valmennuspalveluihin Instagramissa. 

Ohjausta ja neuvontaa

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!