Siirry sivun sisältöön.

Oppimisen vaikeuksien pedagoginen kartoitus

Maahanmuuttaneille asiakkaille

Oppimisen vaikeuksien pedagoginen kartoitus maahanmuuttaneille

Maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden oppimisvaikeuksien havaitseminen on erityisen haastavaa, sillä kieli, kulttuuri ja oppimisvalmiudet liittyvät usein toisiinsa. Oppimisen haasteiden tunnistaminen ei myöskään ole yksinkertaista. Monikulttuuristen opiskelijoiden määrä Suomessa kasvaa jatkuvasti, mikä johtaa opiskelijoiden moninaisuuden lisääntymiseen ja erilaisten oppimisvaikeuksien esiintymiseen oppilaitoksissa.

question-circle

Tietoa palvelusta

Kenelle palvelu sopii?

Kartoitus on kehitetty erilaisesta kieli- ja kulttuuritaustasta tuleville asiakkaille, joille standardoidut testit eivät sovellu ja joilla on puutteellinen koulutausta.

 

Sisältö

Kartoituksessa pyritään arvioimaan esimerkiksi muistia, loogista päättelykykyä, hahmottamista ja matemaattisia valmiuksia. Tehtävät valitaan yksilöllisesti asiakkaan valmiuksien mukaan.

Kartoituksesta laaditaan lausunto, joka sisältää suositukset tukitoimista, ehdotuksen jatkosuunnitelmasta sekä tarvittaessa suosituksen lääketieteellisiin jatkotutkimuksiin.

 

Jasmin Al Kurdi

Koulutussuunnittelija


Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille

phone 040 198 9292

envelope-line jasmin.alkurdi@inlive.fi

Ohjausta ja neuvontaa

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!