Siirry sivun sisältöön.

Yksilöllinen valmennuspalvelu

Valmiuksia vieraskielisille työnhakijoille

Yksilöllinen valmennuspalvelu vieraskielisille työnhakija-asiakkaille

Tämän palvelun ensisijaisena tavoitteena on maahanmuuttajataustaisten henkilöiden työllistyminen. Palvelumme selkiyttää asiakkaan ura- tai koulutusvaihtoehtoja, tukee koulutukseen hakeutumisessa sekä kehittää työelämävalmiuksia. Ytimessä on valmentajan antama yksilöllinen tuki työn, palkkatuetun työn tai työkokeilun aikana yhdistettynä suomen kielen tukeen ja digiohjaukseen.

Live-ikoni

Tietoa palvelusta

Kenelle palvelu sopii?

Palvelun kohderyhmänä ovat pirkanmaalaiset kotoutumisajan ylittäneet ja ulkopuoliset vieraskieliset työnhakijat. Asiakkaan kielitaidolle ei aseteta vaatimuksia.

Miten hakeutua palvelun pariin?

Arvioinnin palveluun ohjauksesta tekee kuntakokeilun OMA-valmentaja. Liven valmentaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen viiden arkipäivän sisällä ohjauksesta ja ensimmäinen tapaaminen tapahtuu kahden viikon sisällä ohjauksesta.

Aloitustapaaminen pyritään järjestämään OMA-valmentajan, asiakkaan ja Liven valmentajan kanssa yhteistyössä.

Kesto ja aikataulu

Valmennuspalvelun kesto on maksimissaan
kuusi kuukautta ja yksilöllisten tuntien määrä
enintään 25 tuntia. Valmennus sisältää työpaikan etsinnän sekä työn / työkokeilun / koulutuksen aikaisen tuen, digiohjausta sekä suomen kielen tukea S2 opettajan toimesta.

Toimipaikka

Live Tampere
Rautatienkatu 21 B 
33100 Tampere

 

Jenni Heinineva

Palvelupäällikkö


phone 040 662 0010

envelope-line  etunimi.sukunimi@inlive.fi

Ohjausta ja neuvontaa

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!