Siirry sivun sisältöön.

Meistä sanottua

Kokemuksia työllistymis- ja valmennuspalveluista

Palautteita asiakkailtamme 

_A9M9629 (1)

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Liven valmentajien tapaan kohdata asiakkaita ja tehdä tulosperusteista valmennusta. Tulokset ovat suorastaan ylittäneet odotuksemme. Valmentajat ovat ammattitaitoisia ja valmennuksissa on mukana inhimillinen ote. Yhteistyö on sujunut erinomaisesti.

Sirkku Lepistö, S-Pankin asiakaspäällikkö ja TYÖ-SIBin projektipäällikkö

shutterstock_1627613368-1

Yhteistyö Liven kanssa on helppoa ja sujuvaa. Yhteistyön toimivuus perustuu kaikkien osapuolten kuulemiseen ja kunnioittamiseen. Tarttumalla rohkeasti haasteisiin olemme yhdessä pystyneet luomaan uusia toimintatapoja, ja sitä kautta Räätälöidyn valmennuspalvelun työllistymistulokset ovat loistavia.

Live-säätiö on luotettava kumppani, jolla on monipuolista osaamista heikossa työmarkkinatilanteessa olevien henkilöiden kokonaisvaltaiseen tukemiseen. Liven arvot ja asenteet ovat kohdillaan – jokaisella asiakkaalla on oikeus ja mahdollisuus edetä omaa polkuaan!

Ulla Juhanko, Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden erityissuunnittelija

_A9M9581

Työ-SIBissä onnistuitte erinomaisesti kartoittamaan asiakkaan tarpeet ja realistiset mahdollisuudet työllistyä. Asiakaslähtöisyys ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa työllistymisen edistämiseksi tekivät minuun todella positiivisen vaikutuksen. 

Yksilöasiakas

_A9M9330

Olen ollut tyytyväinen kokonaisuuteen. Palvelu tuotti sen tuloksen, joka oli tavoitteena, eli työllistymisen. Iso kiitos ammattitaitoiselle ja ystävälliselle henkilökunnalle.

Yksilöasiakas

pleasant-talk-with-friend-attractive-redhead-woma-2023-11-27-05-03-30-utc

Sain vakituisen työpaikan 54-vuotiaana.  Työ-SIB-valmennus antoi minulle uuden vaihteen ja motivaatiota työnhakuun. Nyt palkittiin sinnikkyys ja hain vain paikkoja, joista itse innostuin, koska tässä iässä hakee sen työpaikan, josta jää joskus eläkkeelle ja jossa voi hyödyntää oman elämäntyön ja sen tuoman kokemuksen.

Tulen kannustamaan muita saman ikäluokan hakijoita aina luottamaan itseensä, koska asia on niin kuin monessa muussakin, kyllä se oikea paikka tulee, kunhan ei itse anna periksi ja luovuta!

Yksilöasiakas

Ohjausta ja neuvontaa

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!