Siirry sivun sisältöön.

Ammatinvalinta ja uraohjaus

Suunta kohti tulevaisuutta 

Ammatinvalinta- ja uraohjaus

Ammatinvalinnanohjauksessa kartoitetaan työ- ja koulutushistoriaasi, mielenkiinnon kohteitasi ja tavoitteitasi. Tuemme sinua tulevaisuuttasi koskevien ratkaisujen tekemisessä. Etsimme yhdessä vahvuuksiasi ja käymme läpi mahdollisuuksiasi. Ohjauksessa kartoitetaan myös elämäntilanteen ja terveydentilan vaikutusta työ- ja opiskelukykyysi. Haluamme että löydät oman polkusi kohti tavoitteitasi.

Live-ikoni

Tietoa palvelusta

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu on suunnattu Helsingin, Itä-Uudenmaan sekä Keski- ja Pohjois-Uudenmaan TE-toimistojen ja kuntakokeiluiden työnhakija-asiakkaille.

Miten hakeutua palvelun pariin?

Hakeutuminen ammatinvalinnanohjaukseen tapahtuu TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun kautta. Kerro omalle TE-asiantuntijallesi tai kuntakokeilun vastuuvirkailijallesi kiinnostuksestasi aloittaa Liven ammatinvalinta- ja uraohjaus.

Palvelun kesto

Tapaamiskertojen määrä on yksilöllinen. Yksittäinen tapaaminen on noin tunnin mittainen.

Toteutus

Ammatinvalinnanohjaus koostuu ohjaustapaamisista, joiden tavoitteena on keskustelujen kautta tukea sinua tulevaisuutesi ratkaisujen tekemisessä. Ohjaukseen voi sisältyä mm. kotitehtäviä ja testejä sekä ohjauksen aikana voidaan kartoittaa työ- ja koulutuskokeilumahdollisuuksiasi. 

Yksittäinen tapaaminen on noin tunnin
mittainen ja tapaamiskertojen määrä on
yksilöllinen. Ohjaukseen voi sisältyä mm.
kotitehtäviä ja testejä sekä ohjauksen
aikana voidaan kartoittaa työ- ja
koulutuskokeilumahdollisuuksiasi.

Koulutuspaikka

Helsinki, Käenkuja 1B 
Vantaa, Peltolantie 2
Porvoo, Rauhankatu 29
Järvenpää, Mannilantie 27
Hyvinkää, Karankatu 3-5

Ohjausta ja neuvontaa

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!