Siirry sivun sisältöön.

Etäkuntoutus

Sujuvasti etänä - vaivattomasti lähellä

Etäkuntoutus

Etäkuntoutus on ammattilaisen ohjaamaa kuntoutusta, jossa hyödynnetään etäteknologiaa edesauttamaan yksilöllisten kuntoutumistavoitteiden saavuttamista kotioloissa.

Etäkuntoutuksessa terapeutti on yhteydessä asiakkaan kanssa videopuhelun välityksellä sekä sähköisen viestinnän kautta. Etäkuntoutukselle määritellään tavoitteet ja seuranta lähikuntoutuksen tapaan.

Sujuvasti etänä – vaivattomasti lähellä

Etäyhteyksien avulla on mahdollista sovittaa kuntoutus omaan arkirytmiisi ja toimintaympäristöösi sopivaksi. Etäkuntoutus soveltuu erityisen hyvin tilanteisiin, jolloin et pysty osallistumaan kasvokkain tapahtuvaan kuntoutukseen. Etäkuntoutuksessa terapeutti ja asiakas tapaavat toisiaan turvallisen videoyhteyden välityksellä. Asiakas tekee erilaisia harjoitteita ammattilaisen ohjauksessa. Terapeutti seuraa ja arvioi terapian toteutumista ja antaa palautetta.

Etäkuntoutus sopii hyvin monenlaisille kuntoutujille ja on todettu olevan vähintään yhtä tehokasta kuin kasvokkain tapahtuva kuntoutus.

Miten etäkuntoutus toimii ja miten siihen hakeudutaan?

Etäkuntoutukseen osallistuminen on erittäin helppoa. Tarvitset vain päätelaitteen (älypuhelin, tabletti tai tietokone), missä on nettiyhteys sekä kamera. Puhelimeen ja tablettiin ladataan sovellus. Liittyminen etäkuntoutustuokioon onnistuu terapeutilta lähettämästä linkistä. Etäkuntoutus toteutetaan tietoturvallisen videoneuvottelupalvelun välityksellä, joka mahdollistaa asiakkaan ja terapeutin välisen video- ja ääniyhteyden. Palvelussa on myös mahdollisuus sähköiseen viestintään.

Etäkuntoutusjakson pituus ja videotapaamisten tiheys määritellään kuntoutuksen alussa yksilöllisten toiveidesi ja tarpeittesi mukaisesti.

Kysy lisää suoraan toimipisteistämme, etsimme sinulle sopivan ratkaisun hyödyntää etäkuntoutusta.

location-pin

Toimipaikat

Live Kuopio Neuron
Letkukaari 5 B
70820 Kuopio
Live Iisalmi
Satamakatu 11
(Käynti Riistakadun puolelta)
74100 Iisalmi
Live Joensuu
Nepenmäenkatu 2
80200 Joensuu
Etäkuntoutus
Valtakunnallinen palvelu