Nuorten ammatillinen kuntoutusselvitys

   Jatkosuunnitelmia tulevaisuuteesi

   Nuorten ammatillinen kuntoutusselvitys

   Kuntoutusselvityksen tavoitteena on kartoittaa työ- ja toimintakykyäsi sekä suunnitella, mille jatkopoluille voisit tulevaisuudessa hakeutua. 

   Tietoa palvelusta

   person  Kenelle palvelu sopii?

   Palvelu on suunnattu 16 – 30 -vuotiaille nuorille, joilla ei ole työ- tai opiskelupaikkaa ja joilla voi olla haasteita työllistyä tai hakeutua opintojen pariin heikentyneen toimintakyvyn tai motivaation puutteen takia.

   question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

   Hakeutuminen tapahtuu Kelan kautta. Käytössä on kevennetty hakuprosessi, eli sinä tai ohjaava tahosi (kuten Ohjaamo, TYP, etsivä nuorisotyö tai oma oppilaitos) voitte olla yhteydessä Kelan valtakunnalliseen palvelunumeroon (p. 020 692 205) ja hakeutua suullisesti mukaan kuntoutukseen.

   Kelan virkailija täyttää hakemuksen puolestasi ja tekee kuntoutuspäätöksen haastattelun perusteella. Hakeutumiseen ei edellytetä diagnoosia tai lääkärintodistusta.

   Jos haluat kuntoutusselvitykseen meille, mainitse Live hakeutumisen yhteydessä!

   briefcase  Toteutus

   Kuntoutusselvityksen perusteella sinulle laaditaan yksilöllinen opiskelua tai työllistymistä tukeva jatkosuunnitelma.

   Tavoitteena on kasvattaa itsetuntemustasi sekä antaa sinulle tietoa vaihtoehdoista ja tukimuodoista edetessä kohti opiskelua tai työtä.

   Jaksoon sisältyy yksilö- ja ryhmämuotoista työskentelyä ja valmennusta. Tukenasi toimii koko selvityksen ajan moniammatillinen työryhmä ja verkostoyhteistyö on palvelussa tärkeässä asemassa.

   book  Palvelun kesto

   Ammatillinen kuntoutusselvitys kestää enintään 13 päivää ja se koostuu alku-, jatko- ja seurantavaiheesta. Eri vaiheet toteutetaan jaksoissa kurssille laaditun aikataulun mukaisesti.

   building-line  Toimipaikka

   Sörnäisten toimipaikka
   Käenkuja 1 B
   00500 Helsinki

   Ammatillinen kuntoutuselvitys voidaan toteuttaa kokonaan läsnäkuntoutuksena tai etäkuntoutuksena tai näiden yhdistelmänä.

   Yhteystiedot

    

   Virpi Kekäle

   Palvelupäällikkö


   phone 040 663 3567

   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

    

    

    

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä