NUOTTI-valmennus

Matalan kynnyksen tukea nuorille aikuisille.

NUOTTI-valmennus

Kelan NUOTTI-valmennus on ratkaisukeskeistä yksilövalmennusta, jonka tavoitteena on suunnitella ja etsiä jatkopolkuja tulevaisuuteesi. Saat tueksesi oman valmentajan, joka auttaa sinua elämäntilanteesi selvittelyssä ja kartoittaa kanssasi tulevaisuuden vaihtoehtoja. Valmennuksessa kunnioitetaan juuri sinun tarpeitasi, voimavarojasi ja vahvuuksiasi, joten käytännön toteutuksesta ja tavoitteista sovit tarkemmin oman valmentajasi kanssa. Yleensä parhaiten päästään eteenpäin hyödyntäen myös oman kotipaikkakuntasi tukiverkostoja.

Tietoa palvelusta

person  Kenelle palvelu sopii?

Valmennus on suunnattu 16 - 29-vuotiaille nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Sinulla voi olla haasteita tulevaisuuden suunnittelussa, opiskelemaan tai työelämään pääsyssä tai nykyisten opintojesi jatkamisessa.

Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa kiinnostustasi elämäntilanteeseesi sekä kartoittaa taitojasi, vahvuuksiasi, tulevaisuuden suunnitelmiasi ja haaveitasi. Tavoitteesi voivat olla niin opiskelussa kuin työelämään suuntautumisessa.

book  Palvelun kesto

  • Valmennukseen sisältyy enintään 20 käyntikertaa, jotka ovat 60 minuutin mittaisia.
  • Yksi tapaaminen voi sisältää yhden tai useamman käyntikerran, joita voi yhdistellä tarpeen mukaan.

briefcase  Toteutus

Valmennukseen sisältyy yhteydenpitoa valmentajan kanssa myös tapaamisten välillä.

Verkostotyö on olennainen osa palvelua ja tapaamisiin voi tarvittaessa osallistua myös nuoren verkostojen edustajia. 

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

  • Hakeutuminen tapahtuu Kelan kautta. Käytössä on kevennetty hakuprosessi, eli sinä tai ohjaava tahosi (kuten Ohjaamo, TYP, etsivä nuorisotyö tai oma oppilaitos) voitte olla yhteydessä Kelan valtakunnalliseen palvelunumeroon (p. 020 692 205) ja hakeutua suullisesti mukaan.

  • Kelan virkailija täyttää hakemuksen puolestasi ja tekee kuntoutuspäätöksen haastattelun perusteella. Hakeutumiseen ei edellytetä diagnoosia tai lääkärintodistusta. 

Jos haluat valmennukseen meille, mainitse Live hakeutumisen yhteydessä. 

Myös me Livessä autamme mielellämme hakeutumisessa palvelun pariin!

building-line  Toimipaikka

Tapaamiset toteutetaan siellä missä itse toivot, etänä tai kasvokkain.

Yhteystiedot

 

Jenni Parviainen

Valmentaja


phone 040 641 1776

envelope-line nuotti@inlive.fi

 

Ulla Vuorenpää

Lahden NUOTTI-valmennus


phone 040 655 0882

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi 

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä