Hoito- ja tukisukat sekä -hihat 

   Asiakkaalle mittatilauksena

   Hoito- ja tukisukat sekä -hihat

   Myymme laadukkaita hoito- ja tukisukkia sekä tukihihoja. Sukat ovat asiakkaiden mittojen mukaan valittavia sukkia, joissa on vartaloa kohden asteittain aleneva hoitopaine. Ne mitataan aina henkilökohtaisesti. Yleisemmin käytetään joko sääripituisia tai reisipituisia sukkia. Mittauskohdat ovat tarkasti määriteltyjä. Sukkamittaukseen on varattava aika, ja mittaus tehdään aina mielellään aamulla, jolloin jalat eivät ole vielä turvonneet.

   Lääkinnällisiä sukkia on standardimitoituksilla tai ne kudotaan mittatilauksesta, jos tarpeen. Jos asiakas tarvitsee sukat ennen leikkausta, on ne hankittava hyvissä ajoin, koska pukeminen ja käyttö vaativat totuttelua. Jos sukat tulevat mittatilauksena, kestää sukkien hankkiminen 2-3 viikkoa. Valmissukat myydään aina parina ja asiakas saa sukat mukaansa heti.

   Saatavilla on myös lääkinnällisiä hoitohihoja ja -käsineitä!

   Apuvälineitä sukkien pukemiseen on esim. Easy Slide pukemiseen ja Easy Off sukkien riisumiseen. Lääkinnällisten sukkien pukeminen opetetaan aina joko mittaustilanteessa tai sukkien luovuttamisen yhteydessä.

   person  Mihin tarkoitukseen hoito- ja tukisukat sekä -hihat sopivat?

   Hoito- ja tukisukkia sekä -hihoja käytetään parantamaan raajojen laskimopaluuvirtausta ja imunestevirtausta, jonka avulla pystytään parantamaan raajojen hapen ja ravinnon saantia sekä estämään turvotuksen muodostumista ja laskemaan jo muodostunutta turvotusta.

   question-circle  Kysy lisää!

   Ota yhteyttä suoraan toimipisteisiimme ja varaa mittausaika.

   building-line  Toimipaikat

   Live Iisalmi
   Satamakatu 11
   74100 Iisalmi
   p. 040 136 1543
   iisalmi@inlive.fi

   Live Joensuu
   Nepenmäenkatu 2
   80200 Joensuu
   p. 040 136 0723
   joensuu@inlive.fi

   Live Kupoli
   Itkonniemenkatu 9
   70500 Kuopio
   p. 040 136 0710
   kupoli@inlive.fi