Live Kupoli, Kuopio

Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Kuopion Itkonniemellä

 

 

Live Kupoli, Kuopio

Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Live Kupoli tarjoaa monipuolisia palveluita älykuntosalista sydänkuntoutukseen ja jalkahoitoon, aiempia laadukkaita avoterapiapalveluitamme kuitenkaan unohtamatta.

Kuopion keskustassa sijaitsevan Live Kupolin vahvuutena on aikuisneurologisen kuntoutuksen erityisosaaminen. Esteettömät tilat ja monipuolisen harjoittelun mahdollistavat laitteet tarjoavat toimintakyvyn edistämiselle loistavat puitteet. Avoterapiasta saa apua arjen haasteisiin, jotka johtuvat toiminta- tai liikuntakyvyn heikentymisestä. Terapian avulla voidaan myös ehkäistä toimintakyvyn heikkenemistä. Kuntoutus voi myös nopeuttaa kuntoutumistasi erilaisten leikkausten tai sairaalahoitojaksojen jälkeen.

Terapeutin asiantuntemuksella harjoittelu on turvallista ja tavoitteita kohti etenevää. Terapeutissa on usein ripaus omavalmentajaa, joka tsemppaa ja tukee sinua kuntoutumisen haasteissa. Avoterapian asiakkaaksi voi hakeutua omakustanteisesti lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä, Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaana sekä terveydenhuollon tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

briefcase  Palvelut Live Kupolissa:

  • Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapiapalvelut
  • Neurologinen kuntoutus
  • Oman terveyden ylläpito (fysioterapia, jalkahoito, myös kotikäynnit ja käynnit palvelukodeissa)
  • Terveysliikunta
  • Kuntosali

book  Hinnasto Live Kupoli

book  Omavalvonta

  • Yksityisen terveydenhuollon omavalvontasuunnitelma (ei saavutettava pdf)

 

building-line  Yhteystiedot:

Live Kupoli
Itkonniemenkatu 9
70500 Kuopio
kupoli@inlive.fi

Kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut:
p. 050 573 0045

 

Live Kupoli, Kuopio

Itkonniemenkatu 9
70500 Kuopio
kupoli@inlive.fi