Live Neuron, Kuopio

   neurologista kuntoutusta Kuopion Lippumäessä

    

   Live Neuron, Kuopio

   Olemme keskittyneet yksilöllisten kuntoutuspalveluiden tuottamisen ja avokuntoutuksessa kotoa käyville kuntoutujille. Live Neuroniin Kuopion Lippumäkeen voit tulla asiakkaaksi eri puolilta Suomea. Avotoimipisteemme Kupoli palvelee Kuopion keskustassa.

   Live Neuron on historiansa aikana tuonut neurologiseen kuntoutuskäytäntöön useita toimintakykyä edistäviä, tutkittuja kuntoutusmenetelmiä. Nämä kuntoutusmenetelmät ovat levinneet käyttöön kautta Suomen. Uusien, asiakaslähtöisten kuntoutusmenetelmien kehittäminen ja niiden vaikuttavuuden tutkiminen on meille tärkeää. Kehittämistä teemme yhteistyössä asiakkaidemme ja asiantuntijatahojen kanssa. Kokenut ja osaava moniammatillinen kuntoutustiimi auttaa saavuttamaan yhdessä asetetut kuntoutumisen tavoitteet. Toinen kuntoutuja tai kuntoutusryhmä voi olla vertaisena paras tsemppaaja.

   Moderni teknologia kävelykuntoutukseen (Lokomat ja G-EO) ja yläraajakuntoutukseen (recoveriX -BCI-tekniikka ja Pablo) sekä virtuaaliympäristön tarjoava rehabWall yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden ja sujuvan kuntoutusprosessin, jonka avulla otetaan askel eteenpäin kohti entistä vaikuttavampaa kuntoutusta.

   Nuoret, aikuiset ja ikääntyneet asiakkaamme tulevat kaikkialta Suomesta. Sairastumisen tai tapaturman jälkeen tarvittavan kuntoutuksen suunnitteluvastuu on yleensä hoidosta vastaavalla terveydenhuollon yksiköllä (terveyskeskus tai sairaala). Kuntoutuksen toteutumisen Live Neuronissa mahdollistaa joko terveydenhuolto, Kela tai vakuutuslaitokset. Kuntoutukseen voi hakeutua myös omakustanteisesti.

   briefcase  Palvelut Live Neuronissa:

   • Neurologinen vaativa ja erittäin vaativa kuntoutus
   • Akuutin sairauden ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus
   • Toimintakykyä edistävä kuntoutus
   • Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapiat (fysio-, allas- ja toimintaterapia)

   book  Omavalvonta

   • Yksityisen terveydenhuollon omavalvontasuunnitelma (ei saavutettava pdf)

   building-line  Yhteystiedot:

   Live Neuron
   Letkukaari 5 B, 70820 Kuopio
   neuron@inlive.fi

   Kuntoutus info p. 050 430 2040
   (Päivystys ma-pe klo 10-12)

   Hoitohenkilöstö p. 050 433 0212

    

   Live Neuron, Kuopio

   Letkukaari 5 B
   70820 Kuopio
   neuron@inlive.fi