Logistiikan työelämäympäristö

Työskentelyä aitojen logistiikan työtehtävien parissa.

Logistiikka­palve­lut

Logistiikan työelämäympäristössä valmennettavat työskentelevät aitojen logistiikan työtehtävien parissa.

Työelämä- ja oppimisympäristöinä toimivat Livekauppa -verkkokauppa, kuljetuspalvelut sekä varastopalvelut. Verkkokaupan työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun, kuljetuspalveluissa tehtäviä ovat esimerkiksi erilaiset kuljetukset ja niiden valmistelut. Varastopalveluissa työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanottaminen, keräily, säilytys ja lähetys sekä inventointi.

Logistiikan valmennettavat voivat työskennellä myös erilaisissa pakkaus-, kokoonpano- ja tuotantotehtävissä sekä osallistua työlaitteiden huoltoon ja ylläpitoon liittyviin tehtäviin.

Tietoa palvelusta

person  Kenelle palvelu sopii?

Osatyökykyisille tai pitkäaikaistyöttömille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseensä.

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Helsinkiläiset: Helsingin työllisyyspalveluiden tai kuntouttavan työtoiminnan tiimin ohjaamana.
Espoolaiset: Espoon työllisyyspalveluiden ohjaamana.
Keusote: Työllisyyspalveluiden sosiaaliohjauksen ohjaamana

book  Toimipaikat

Pasilan toimipaikka

building-line  Tutkinnon osat

Työtehtävät on opinnollistettu logistiikan ammattitutkinnon osista ja työtehtävistä on mahdollista saada osaamistodistus.

briefcase  Toteutus

Työtehtävät soveltuvat kaikille kiinnostuneille, sillä niissä huomioidaan jokaisen aikaisempi työkokemus ja ammatillinen koulutus. Erityistä osaamista ei vaadita, aito kiinnostus riittää.

Valmennusjakso tutustuttaa logistiikan alaan ja ohjaa toimimaan työelämässä vaadittavien pelisääntöjen mukaan. Jakson tavoitteena on saada mahdollisimman aitoja työkokemuksia alan työtehtävistä. Työvalmentaja ohjaa ja opastaa työtehtävissä, mutta taitojen karttuessa valmennettava voi työskennellä myös itsenäisesti.

Yhteystiedot

 

Satu Vienola

Palvelupäällikkö


phone 040 621 1918

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

Ota yhteyttä