Siirry sivun sisältöön.

Vaikea­vammaisten päivätoiminta

Palveluita kolmessa ylimmässä palveluluokassa

Vaikeavammaisten päivätoiminta

Liven pedagoginen toimintakeskus tarjoaa päiväaikaisen toiminnan palveluita kolmessa ylimmässä palveluluokassa. Päivätoiminnan tavoitteena on tukea asiakkaan itsenäistä suoriutumista sekä edistää osallisuutta ja sosiaalista vuorovaikutusta. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuksia myös kokemuksiin oikeista töistä aidoissa ympäristöissä.

Päivätoiminnan ohjelmassa maalausta.
Päivätoiminnan asiakkaat musisoivat.
Päivätoiminnan asiakkaat ulkoilemassa.
Kaksi hymyilevää ihmistä kaulailee.
Live-ikoni

Tietoa palvelusta

Kenelle palvelu sopii?

Pääkaupunkiseutulaisille kehitysvammaisille ja autismin kirjoon kuuluville asiakkaille kolmessa ylimmässä palveluluokassa.

Miten hakeutua palvelun pariin?

Asiakkaaksi hakeudutaan oman vammaispalvelun sosiaalityöntekijän kautta, mukaan voi hakeutua ympäri vuoden. Toimintaan voi tulla tutustumaan joustavasti ympäri vuoden. Palveluun on jatkuva asiakasohjaus.

Koulutuspaikka

Lassilan toimipaikka, Sentnerinkuja 3
00440 HELSINKI

Toteutus

Liven päivätoimintakeskuksella on kaksi painopistettä:

Asiakkaiden elinikäisen oppimisen tukeminen
Toimintaa toteutetaan yhteistyössä Ammattiopisto Liven Telma-koulutuksen kanssa. Asiakkaitamme ohjaa ammattitaitoinen henkilöstö, johon kuuluu ohjaajien lisäksi myös kouluttaja, jonka vastuulla on kehittää pedagogista toimintaa, vahvistaa asiakkaiden elinikäisen oppimisen taitoja ja kehittää yhteistyötä Telma- koulutuksen kanssa.

Luontoperustainen toiminta ja luontolähtöinen kuntouttava työ
Hyödynnämme luontotoimintamalleja osana asiakkaiden tunnetaitojen ja stressisäätelyn ohjausta. Henkilökunnassamme on luontolähtöiseen kuntoutukseen kouluttautuneita henkilöitä ja teemme yhteistyötä myös Suomen Green Care yhdistyksen kanssa.

Lisätietoja hakemisesta

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.