Ohjaaville organisaatioille

Etsitkö työllistymis-, kuntoutus- tai valmennuspaikkaa asiakkaallesi?

Monipuoliset palvelut yhden katon alta – yksilöllisesti.

Meillä Livessä ajatellaan, että yhteiskunnallinen osallisuus luo tasa-arvoisempaa Suomea. Uskomme, että ihan jokaisesta löytyy vahvuuksia, joita työelämä ja yhteiskunta tarvitsevat.

Livessä yhdistyy ainutlaatuinen ja monipuolinen osaaminen: Edistämme työllistymistä ja osallisuutta yhdistämällä erityisen tuen asiantuntijuuden, koulutuksen, valmennuksen ja kuntoutuksen. Asiakkaamme saavat siis kaikki palvelut joustavasti saman katon alta. Tavoitteemme on, että asiakkaamme kokee asioinnin kanssamme helpoksi ja joustavaksi.

Asiakkailtamme saamamme palautteen mukaan huomioimme erilaiset asiakasryhmät arvostavasti ja ystävällisesti ja paneudumme asiakasprosesseihin huolellisesti. Laaja kokemuksemme erilaisista työllistämisen mahdollisuuksista auttaa asiakkaitamme tunnistamaan oman osaamisensa ja luomaan tiensä osallisuuteen. 

Pohditko, mikä olisi sopiva palvelu juuri Sinun asiakkaallesi? Tutustu palveluvalikoimaamme tai ota yhteys Palvelupisteeseemme, niin keskustellaan lisää!

Palvelut toimipisteittäin

Tällä hetkellä ei palveluita tarjolla

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä