Ohjaaville organisaatioille

   Etsitkö työllistymis-, kuntoutus- tai valmennuspaikkaa asiakkaallesi?

   Monipuoliset palvelut yhden katon alta – yksilöllisesti.

   Meillä Livessä ajattelemme, että yhteiskunnallinen osallisuus luo tasa-arvoisempaa Suomea. Uskomme, että ihan jokaisesta löytyy vahvuuksia, joita työelämä ja yhteiskunta tarvitsevat.

   Livessä yhdistyy ainutlaatuinen ja monipuolinen osaaminen: Edistämme työllistymistä ja osallisuutta yhdistämällä erityisen tuen asiantuntijuuden, koulutuksen, valmennuksen ja kuntoutuksen. Asiakkaamme saavat siis kaikki palvelut joustavasti saman katon alta. Tavoitteemme on, että asiakkaamme kokee asioinnin kanssamme helpoksi ja joustavaksi.

   Asiakkailtamme saamamme palautteen mukaan huomioimme erilaiset asiakasryhmät arvostavasti ja ystävällisesti ja paneudumme asiakasprosesseihin huolellisesti. Laaja kokemuksemme erilaisista työllistämisen mahdollisuuksista auttaa asiakkaitamme tunnistamaan oman osaamisensa ja luomaan tiensä osallisuuteen. 

   Pohditko, mikä olisi sopiva palvelu juuri Sinun asiakkaallesi? Tutustu palveluvalikoimaamme tai ota yhteys Palvelupisteeseemme, niin keskustellaan lisää!

   Tutustu työllistymis- ja valmennuspalveluihin Instagramissa. 

   Palvelut toimipisteittäin

   Tällä hetkellä ei palveluita tarjolla

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä