Toimitila- ja tekstiilihuoltopalveluiden sekä pesulapalveluiden työelämäympäristöt

Työskentelyä puhtausalan tehtävissä

Toimitila- ja tekstiilihuoltopalveluiden sekä pesulapalveluiden työelämäympäristöt

Toimitila- ja tekstiilihuoltopalveluiden työelämäympäristössä työtehtäviin kuuluu asiakastöinä muun muassa ylläpito- ja perussiivousta sekä käyttöönotto- ja tehostettua siivousta erilaisissa toimintaympäristöissä. Työtehtäviin voi kuulua tekstiilihuoltoa, pesulapalveluita, erilaisten koneiden käyttöä, asiakaspalvelutehtäviä sekä viherkasvien hoitoa.

Pesulapalveluiden työelämäympäristön työtehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, tekstiilien esikäsittely, pesu, tekstiilien jälkikäsittely. Pesulassa mahdollisuus nykyaikaiseen kemikaalittoman pesuun.

Tietoa palvelusta

person  Kenelle palvelu sopii?

Osatyökykyisille tai pitkäaikaistyöttömille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseensä.

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Helsinkiläiset: Helsingin työllisyyspalveluiden tai kuntouttavan työtoiminnan tiimin ohjaamana.
Espoolaiset: Espoon työllisyyspalveluiden ohjaamana.
Keusote: Työllisyyspalveluiden sosiaaliohjauksen ohjaamana

briefcase  Toteutus

Työtehtävät soveltuvat kaikille kiinnostuneille, sillä niissä huomioidaan jokaisen aikaisempi työkokemus ja ammatillinen koulutus. Erityistä osaamista ei vaadita, aito kiinnostus riittää.

Työtehtävät ovat asiakastöitä ja niissä noudatetaan ammattimaisia työtapoja, menetelmiä ja käytetään kuhunkin työtehtävään ja kohteeseen parhaiten soveltuvia työvälineitä. Työvalmentaja ohjaa ja opastaa työtehtävissä, taitojen karttuessa asiakas voi työskennellä myös itsenäisesti.

book  Tutkinnon osat

Työtehtävät on opinnollistettu toimitila- ja tekstiilihuollon ammattitutkinnon osista. Työtehtävistä on mahdollista saada osaamistodistus ja hankkia valmiuksia ammatillisten tutkinnonosien suorittamiseen.

book  Toimipaikat

Puhtausalan työelämäympäristöt sijaitsevat Tenholantien, Leppävaaran ja Pasilan toimipaikoissa.

Työkohteet sijaitsevat muun muassa Invalidisäätiön kiinteistöissä eri puolilla pääkaupunkiseutua ja liikkuminen kohteisiin tapahtuu tarvittaessa Liven järjestämillä yhteiskuljetuksilla yhdessä ohjaajan kanssa.

Yhteystiedot

 

Pertti Nieminen

Palvelupäällikkö


phone 050 570 7123

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

Ota yhteyttä