Siirry sivun sisältöön.

Osallistuja saa koulutuksista erityispedagogista teoriatietoa, konkreettisia pedagogisia toimintamalleja ja menetelmiä tuen tarpeessa olevan opiskelijan kasvun ja oppimisen tukemiseen. Koulutuksen teemoina ovat moniammatillinen opiskelijalähtöinen ohjaus ja toimintakyky, henkilökohtaistaminen, yksilöllisten urapolkujen suunnittelu, monikulttuurinen kokonaisvaltainen oppimisen tuki, työelämässä ja muissa oppimisympäristöissä oppimisen kokonaisuus ja opiskelijan ohjaus sekä huoltajayhteistyö. Inklusiivisen toimintakulttuurin soveltaminen on läpileikkaavana teemana kaikissa koulutusosioissa. Koulutusten kautta vahvistetaan opetus- ja ohjaushenkilöstön valmiuksia kohdata ja tukea opiskelijaa yksilöllisesti opintojen aikana ja siirtymävaiheissa.

Hankkeen tavoite:

Tavoitteena on lisätä opetus- ja ohjaushenkilöstön pedagogista ja erityispedagogista osaamista opiskelijan kasvun ja oppimisen tukemiseksi opintojen aikana ja siirtymävaiheissa teemoista moniammatillinen opiskelijalähtöinen ohjaus ja toimintakyky, henkilökohtaistaminen, yksilöllisten urapolkujen suunnittelu, monikulttuurinen kokonaisvaltainen oppimisen tuki, työelämässä ja muissa oppimisympäristöissä oppimisen kokonaisuus ja opiskelijan ohjaus, huoltajayhteistyö.

Hankkeen koulutukset:

Hankkeessa toteutetaan seuraavat koulutusosiot kaksi kertaa hankkeen aikana:

Monikulttuurinen inklusiivinen koulu

  1. Yhteistyö huoltajien kanssa ja monipuoliset toimintatavat
  2. Työelämässä tapahtuva oppiminen
  3. Yksilöllisellä pedagogisella tuella kohti omaa urapolkua

Koulutuksen kohderyhmä:

Ammatillinen koulutus

 

Lisätiedot

Rahoittaja

Opetushallitus

Hankkeen ajankohta

01.05.2024 - 30.06.2024

Hankkeen vastuuhenkilö

Jasmin Al kurdi, projektipäällikkö
p. 040 198 9292
etunimi.sukunimi@inlive.fi

Hankkeen koordinaattori

Ammattiopisto Luovi

Hankekumppanit

Ammattiopisto Live

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vanhempainliitto

Asuntolatoiminnan ABC

Asuntolatoiminnan ABC

Hankkeen koulutukset tarjoavat tietoa ja käytännön työkaluja etenkin tukea tarvitsevien asukkaiden kohtaamiseen ja heidän kanssaan toimimiseen....

Tutustu hankkeeseen
Henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki - HET 1

Henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki - HET 1

Hankkeen avulla tuetaan opetus- ja ohjaushenkilöstön valmiuksia henkilökohtaistamisen ja erityisen tuen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä...

Tutustu hankkeeseen
TAITAVA - tulevaisuuden osaajat -hanke

TAITAVA - tulevaisuuden osaajat -hanke

Hankkeen tavoitteena on luoda valtakunnallinen avointen opintojen ja oppimisympäristöjen malli eri koulutuksenjärjestäjien kesken.

Tutustu hankkeeseen