Siirry sivun sisältöön.

Suomen inhimilli­simmät työpaikat

Otatteko haasteen vastaan?

Inhimillinen työelämä kuuluu kaikille

Suomessa on arviolta 65 000  - laveiden määritelmien mukaan satoja tuhansia täsmätyökykyisiä ja motivoituneita työnhakijoita, jotka haluavat päästä osaksi työelämää ja yhteiskuntaamme. Heidän potentiaalinsa ja panoksensa ovat korvaamattomia, mutta valitettavasti monet kohtaavat esteitä päästäkseen osaksi työelämää.

Kulttuurin muutos ei ole helppo tehtävä, mutta se on välttämätöntä. Tarvitsemme rohkeutta haastaa vallitsevat käytännöt ja avata ovet kaikille, jotka haluavat antaa panoksensa työelämään.

Tartu haasteeseen ja ota askel kohti monimuotoista työelämää

Live kutsuu suomalaiset organisaatiot mukaan rakentamaan inhimillistä yhteiskuntaa. Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus muotoilla työelämää avoimeksi ja inklusiivisemmaksi riippumatta yksilön taustasta tai elämäntilanteesta.

Suomen inhimillisimmät työpaikat -haasteen vastaanottanut yritys sitoutuu pohtimaan monimuotoisuuden toteutumista yhteisössään sekä edistämään täsmätyökykyisten työllistymistä. Live tarjoaa haasteen vastaanottaneelle tietoa työllistämisen tukimuodoista, työn muotoilusta ja monimuotoisemman työyhteisön vahvistamisesta.

Tiesitkö, että työyhteisön monimuotoisuudella on osoitettu olevan useita hyötyjä:

Organisaation innovatiivisuuteen ja luovuuteen

Asiakastyytyväisyyteen

Uusien asiakasryhmien tavottamiseen

Työnantajamielikuvaan

Työpaikan houkuttelevuuteen

Henkilöstötyytyväisyyteen

Taloudelliseen kannattavuuteen

He ovat ottaneet vastaan Liven Suomen inhimillisimmät työpaikat -haasteen

live-lahitapiola-haaste

LähiTapiola

"Tavoitteenamme on rekrytoida oikeat ja sopivat henkilöt vastuullisen ja syrjimättömyyttä edustavan rekrytointiprosessin avulla. Täsmätyökykyisten työnhakijoiden ja avoimien työtehtävien kohtaamisen varmistaminen haastaa meitä LähiTapiolassa kehittämään edelleen niin rekrytointiprosessejamme kuin esihenkilöiden ja työyhteisöjen asenteita ja osaamista"

Juha Koponen
Pääjohtaja, LähiTapiola

vantti

Vantti

"Vantin visio on rakentaa toimivat yhteistyöverkostot ja jakaa tietotaitoa, josta myös muut yritykset voivat hyötyä."

Minna Tuomi
HR-asiantuntija, Vantti

 

Moneks LinkedIn-postaus.jpg_uusi rajaus.jpg_uus

Moneks-siivous

”Otamme haasteen ilolla ja avoimin mielin vastaan. Siivousalalta löytyy paljon yksilöille räätälöitäviä täsmätyötehtäviä, ja työelämän monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden edistäminen luo merkityksellisyyttä ja hyvinvointia. Toivottavasti voimme kannustaa myös muita yrityksiä tarttumaan haasteeseen”

Kai Fagerlund
Toimitusjohtaja, Moneks-siivous

antell

Antell

"Antell ja Live ovat tehneet aikaisemminkin yhteistyötä, ja lähdemme innolla tähän haasteeseen mukaan.

Antellilla työskentelee eri-ikäisiä, eri tavoin ajattelevia ja monimuotoisista taustoista tulevia henkilöitä. Haluamme olla tasa-arvoinen työyhteisö, joka arvostaa ihmisen erilaisuutta voimavarana ja jossa monenlaiset ihmiset voivat tehdä töitä kokematta syrjintää.

Erinomainen yhteistyö on Antellin kulmakivi ja uskomme työyhteisön monimuotoisuuden rikastavan ja parantavan entisestään henkilöstömme hyvinvointia"

Minna Kallio-Valkama
Henkilöstö- ja hyvinvointijohtaja

uvky

UVKY

"Otamme haasteen innokkaina vastaan, koska haasteen sisältö kuvaa jo nyt toimintaamme. Pienessä toiminnassamme on tilaa monimuotoisuudelle ja haluamme olla yhtenä vaikuttajana kannustamassa muitakin yrityksiä tarttumaan haasteeseen sekä tuomaan työelämään uusia mahdollisuuksia työllistämisen kautta"

Tuula Raatikka
Toiminnanjohtaja, Uudenmaan Vanhustenhuollon Kannatusyhdistys

Haaste_DHL

DHL

"Tavoitteenamme on olla hyvä työpaikka kaikille työntekijöillemme. Monimuotoinen työpaikkakulttuuri ja osallistaminen ovat meille tärkeitä arvoja ja niitä edistetään monin eri tavoin. Kehityskohteita tietysti on meilläkin ja tämä haaste kannustaa tarttumaan niihin entistä tarmokkaammin jatkuvan parantamisen hengessä."

Antti Saarinen
Suomen maajohtaja, DHL Supply Chain

Messukeskus_haaste-3

Messukeskus

"Haaste tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden arvioida ja parantaa entisestään yrityksemme käytäntöjä monimuotoisuuden, tasa-arvon ja inklusiivisuuden osalta. Meille vastuullisuus on tekoja ja näemme, että osallistuminen haasteeseen kannustaa meitä vahvistamaan yrityskulttuuriamme, joka arvostaa ja haluaa edistää monimuotoisuutta."

Anni Vepsäläinen
Toimitusjohtaja, Messukeskus

sokeva

Sokeva

"Lähdemme innolla haasteeseen mukaan ja toivomme myös muiden yritysten tarttuvan siihen. Kannustan yrityksiä miettimään pieniä muutoksia, joilla mahdollistetaan työpaikkoja täsmätyökykyisille. Sokeva haluaa tukea työelämän monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuuden edistämistä. Henkilöstössämme on jo nyt ihmisiä, joiden työkyvyt ja taustat vaihtelevat. Ja esimerkiksi ikoninen Sokevan katuluuta valmistuu kokonaan näkövammaisten käsityönä."

Heli Vähäsilta
Toimitusjohtaja, Sokeva Oy

Otatteko haasteen vastaan? Jatketaan keskustelua!

Leena Hallamaa

Asiakkuus- ja viestintäjohtaja

040 661 5552

leena.hallamaa@inlive.fi


Annika Lipponen

Asiakkuuspäällikkö

050 557 1495

annika.lipponen@inlive.fi