1 min read

   Ammattiopisto Live aloittaa elintarvikealan perustutkintokoulutuksen

   Featured Image

   Ammattiopisto Live aloittaa elintarvikealan perustutkintokoulutuksen Helsingissä Metsälän toimipaikassa. Elintarvikealan koulutukseen on jatkuva haku 9.10.-24.11.2023. Opinnot alkavat 15.1.2024. Yleiset hakuohjeet löytyvät kohdasta Hakeminen.

   Elintarvikkeiden valmistaja työskentelee valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä elintarviketeollisuudessa, pienimuotoisessa elintarvikkeiden valmistuksessa tai elintarvikeliikkeiden myymälätoiminnoissa. Koulutus on vahvasti työelämälähtöinen ja toteutamme koulutuksen yhdessä työelämän yhteistyökumppaneidemme kanssa. Osaaminen näytetään ja arvioidaan työpaikalla. Elintarvikkeiden valmistajan työpiakka voi olla erilaisissa elintarvikealan pienyrityksissä tai suurteollisuudessa sekä elintarvikemyymälöissä.

   Elintarviketeollisuudessa työskentelee Suomessa yli 40 000 henkilöä kokoaikaisesti noin 1 850 yrityksessä eri puolella maata. Koko ruokaketju työllistää yli 300 000 henkilöä.

    

   Vieraskynä: Työ luo osallisuutta – myös täsmätyökykyisille

   Hallitusohjelmassa on sitouduttu vahvistamaan työelämän vastaanottokykyä niin, että esimerkiksi osatyökykyisten,...

   Akseli löysi oman opintopolkunsa TUVA-koulutuksen kautta – työharjoittelu Goodwill -kierrätysmyymälässä opettaa tekijäänsä ja kasvattaa kohti työelämää

   18-vuotias Akseli on parhaillaan työharjoittelujaksolla kierrätystavaramyymälä Goodwill Pasilassa. Työpäivät ovat...

   Blogi: Monimuotoinen työyhteisö auttaa rakentamaan positiivista työnantajakuvaa

   Monimuotoisen työyhteisön johtaminen on ratkaisevaa tulevaisuuden työelämässä, jossa jokaisen työpanos on yhä...