Opiskelijakortti

   Maksuton opiskelijakortti Liven opiskelijoille

    

   Ammattiopisto Liven digitaalinen opiskelijakortti 

   Ammattiopisto Liven opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi Livessä ja antaa paljon etuja ympäri Suomen. 

   Liven oma opiskelijakortti on opinnoistasi riippuen:  

   Päätoimiset opiskelijat – sininen  
   Sivutoimiset opiskelijat – vihreä  

   Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin koko Suomessa. Jos korttisi väri on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin opiskelijaetuihin, mutta ei VR:n ja Matkahuollon etuihin.  

   Live-opiskelijakortti-1

   Opiskelijakortti on erittäin hyödyllinen, ja sillä voit hyödyntää opiskelijahintaisia palveluja koko Suomessa. Siksi se kannattaa ottaa heti käyttöön opintojen alussa. 

   Opiskelijakortin käyttöönotto: 

   1. Luvan antaminen: Käy antamassa lupa Slicelle digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten Wilmassa. Lupa tietojen siirtoon löytyy kohdasta Lomakkeet > ”Suostumus tietojeni siirtoon Slice.fi:lle maksuttoman opiskelijakortin toimittamista varten”. Tietosi siirtyvät Slicelle tunnin kuluessa. 

   2. Valokuvan antaminen: Lataa valokuvasi opiskelijakorttia varten osoitteessa www.slice.fi/upload/live

   Saat hetken kuluttua sähköpostiisi Slicen aktivointiohjeet ja tunnukset, joilla kirjautua sovellukseen. Jos viestiä ei vuorokauden sisällä kuulu, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä info@slice.fi. 

   1. Sovelluksen aktivointi: Lataa Slice.fi-sovellus sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamillasi tunnuksilla. 

   Kortti on nyt valmis – hyödynnä opiskelijaetusi ja ota ilo opiskeluistasi! 

   Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen: 

   Jos vaihdat puhelinta, voit resetoida eli nollata tunnukset osoitteessa www.slice.fi/resetoi 

   Kirjoita lomakkeeseen sähköpostiosoite, jonka ilmoitit Slicelle. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.  

   Lisätiedot: www.slice.fi