Siirry sivun sisältöön.

Työpaikkaohjaajakoulutus

Täältä töihin!

Koulutuksen sisältö

Työpaikkaohjaajakoulutus tarjoaa työvälineitä, valmiuksia ja vertaistukea kaikille työpaikallaan opiskelijoita perehdyttäville ja ohjaaville henkilöille. Työpaikkaohjaajakoulutuksella täydennetään sitä ohjausta ja perehdytystä, jota kaikki opettajat tekevät yksittäisten opiskelijoiden koulutussopimusjaksojen ja näyttöjen yhteydessä.

Kohderyhmä

Koulutukset on suunnattu Liven työelämäkumppaniorganisaatioissa opiskelijoita perehdyttäville ja ohjaaville henkilöille, työnantajille, työpaikkaohjaajille sekä muille työelämän edustajille.

Kouluttajat

Marjut Nyström, ammatillinen erityisopettaja, ravintola- ja catering-alan pt.
Marita Kokkonen, ammatillinen erityisopettaja, sosiaali- ja terveysalan pt.

Liven työpaikkaohjaajakoulutus keväällä 2024

Koulutus järjestetään keväällä  kahtena eri koulutuskertana etäkoulutuksena. Koulutus sisältää myös välitehtävän ja koulutuksesta saa todistuksen:

Koulutusosio 1 / etäkoulutus, Teams
ke 27.3.2024 klo 09.00-11.00

Koulutusosio 2 / etäkoulutus, Teams
ke 10.4.2024 klo 09.00-11.00

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään ma 18.3.2024 mennessä täältä.

Kysy työpaikkakohtaisia koulutuksia! 
Järjestämme yrityksille myös työpaikoille räätälöityjä koulutuksia, jotka voivat olla alakohtaisia tai keskittyä erityistä tukea tarvitsevan tai maahanmuuttajataustaisen opiskelijan ohjaamiseen. Koulutus voidaan toteuttaa etänä tai lähikoulutuksena työpaikallanne tai Liven tiloissa. Koulutuksen kesto voi myös olla toiveenne mukainen. 

Työpaikkaohjaajien Seppo-peli käyttöösi! 
Perustiedot työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta saat pelaamalla työpaikkaohjaajien käyttöön tehdyn Seppo-pelin avulla. 

  • Kirjaudu peliin osoitteessa play.seppo.io. Kirjoita pelin pin-koodi CD381F ja keksi itsellesi nimimerkki (joukkueen nimi/ team name)
  • Muista säilyttää kirjautumistunnuksesi, jotta voit palata peliin myöhemmin.
  • Voit pelata peliä älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
  • Pelissä on 23 tehtävää, joiden avulla voit omassa tahdissasi perehtyä työelämässä oppimisen suunnitteluun, ohjaukseen ja arviointiin. Vastauksia ei arvioida eikä pelistä kirjoiteta todistusta työpaikkaohjaajien koulutukseen osallistumisesta.

seppo-peli-työpaikkaohjaajille

 

Ohjausta ja neuvontaa

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!