Siirry sivun sisältöön.

recoveriX-aivokuntoutus

Aivojen uudelleen ohjelmointiin

recoveriX -aivokuntoutus

Aivoverenkiertohäiriöt ja muut aivojen toimintaan liittyvät traumat sekä sairaudet vaikuttavat usein kykyyn tuottaa liikettä, muttei kykyyn ajatella liikkeen tuottamista. recoveriX-kuntoutuksessa liikkeen ajattelulla aktivoidaan aivoja ja sähköstimulaatiolla tuotetaan haluttu liike. Oppimista tukee kuvaruudulta näkyvä visuaalinen palaute. recoveriX-kuntoutuksen tarkoituksena on saada aikaan aivosolujen uudelleenjärjestymistä niin, että toimintakyky ja liikkeen tuottaminen parantuu.

Kenelle recoveriX -kuntoutus sopii?

recoveriX-aivokuntoutuslaitteisto on suunniteltu erityisesti aivoverenkierto-häiriöpotilaiden kuntoutukseen. Lisäksi laitetta voivat käyttää myös muut kuntoutujat, joilla on aivojen vaurioitumisesta johtuva toimintakyvyn häiriö. recoveriX-kuntoutus soveltuu niin sairauden akuuttiin kuin krooniseen vaiheeseen, ja yleensä se toteutetaan 20–25 hoitokerran sarjoissa.

Miten hakeutua palvelun pariin?

recoveriX-terapia on Kela-korvattavaa

Kela voi korvata vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaalle recoveriX-terapiajakson, mikäli:

  1. Asiakas täyttää vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen edellytykset
  2. Lääkäri on kuntoutussuunnitelmassa suositellut terapian tai osan terapiasta toteuttamista ko. menetelmällä. Hae recoveriX-terapiaa Kelan lomakkeella KU104.

Voit myös hankkia recoveriX-terapia -sarjan itse maksaen, tai kuntoutusjaksollesi voidaan suunnitella recoveriX-terapiajakso.

recoveriX-terapiaa tarjotaan asiakkaan tarpeen mukaan Live Neuronissa ja Live Kupolissa Kuopiossa. Kysy lisää! 
P. 040 824 0296
asiakassihteeri@inlive.fi

location-pin

Toimipaikat

Live Kuopio Neuron
Letkukaari 5 B
70820 Kuopio
Live Kuopio Kupoli
Itkonniemenkatu 9
70500 Kuopio