Siirry sivun sisältöön.

Fysioterapia

oman terveyden ylläpitoon

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää toimintakykyä, edistää omaa terveyttä sekä auttaa sairastunutta tai vammautunutta henkilöä saavuttamaan paras mahdollinen fyysisen toimintakyvyn taso. 

Fysioterapia tuo helpotusta erilaisiin särkyihin ja kiputiloihin sekä liikerajoitteisiin, myös akuuteissa tilanteissa. Tarjoamme sekä ennaltaehkäiseviä että kuntoutusfysioterapian palveluita.

Kenelle palvelu sopii?

Jos haluat ennaltaehkäistä, hoitaa tai kuntouttaa erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia, vammoja tai kiputiloja sekä ylläpitää fyysistä toimintakykyä, fysioterapian asiantuntijamme auttavat mielellään.

Terapiamenetelmät

Fysioterapian menetelmiä on monenlaisia. Etsimme aina yhdessä sinulle parhaiten sopivan. Terapeuttimme ovat erikoistuneet mm. aikuisneurologiseen (Bobath), psykofyysiseen, TULES-, MDT- ja sydänfysioterapiaan. Meille mikään vaiva ei ole liian pieni tai suuri.

Fysioterapiassa voimme hyödyntää tarvittaessa painokevennettyä kävelyharjoittelua Lokomat-kävelyrobotilla (Live Neuron), juoksumatolla ja kävelyradalla. Meillä on käytössämme myös pelillisiä kuntoutusmenetelmiä, monipuolisia kuntosalilaitteita, tasapainoratoja sekä useita pienvälineitä. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös altaassa sekä etäkuntoutuksena.

Tutustu myös psykofyysiseen fysioterapiaan sekä TULE-fysioterapiaan.

Miten hakeutua fysioterapiaan?

Tiedustelut ja ajanvaraus:
P. 040 824 0296
asiakassihteeri@inlive.fi

Hinnastot:
Kuopio Kupoli
Kuopio Neuron
Iisalmi

Joensuu

Teemme yhteistyötä myös Kelan kanssa. Mikäli haluat hakeutua fysioterapiaan Kelan kautta, katso lisätietoa täältä.

location-pin

Toimipaikat

Live Kuopio Neuron
Letkukaari 5 B
70820 Kuopio
Live Kuopio Kupoli
Itkonniemenkatu 9
70500 Kuopio
Live Joensuu
Nepenmäenkatu 2
80200 Joensuu
Live Iisalmi
Satamakatu 11
(Käynti Riistakadun puolelta)
74100 Iisalmi
Live Helsinki
Käenkuja 1B
00500 Helsinki
Etäkuntoutus
Valtakunnallinen palvelu