Siirry sivun sisältöön.

TULE-fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia

TULE-fysioterapia

TULE-fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan sekä kuntoutujan omatoimisen harjoittelun tukemiseen ja neuvontaan.

TULE-fysioterapiaan kuuluvat myös erilaiset kirurgiseen hoitoon valmistavat terapiat sekä leikkausten jälkihoidot (pre- ja postoperatiivinen fysioterapia), esimerkiksi murtumien, tekonivelleikkausten tai jänne- ja nivelsidevammojen jälkeen.

Miten TULE-fysioterapia toimii?

TULE-fysioterapialla korjataan erilaisten tuki ja liikuntaelimistön sairauksia, erilaisia kiputiloja ja toimintakyvyn rajoitteita fysioterapeuttisin menetelmin. TULE-oireet voivat alkaa tapaturmaisesti tai kehittyä vähitellen liiallisen tai liian vähäisen, yksipuolisen tai muuten virheellisen kuormituksen seurauksena. Myös ikääntyminen aiheuttaa tuki- ja liikuntaelimistön rappeutumista. TULE-ongelmia voidaan korjata tehokkaasti hyvin suunnitellulla harjoittelulla, mutta kustannustehokkainta hoitoa on aina ennaltaehkäisy.

Kenelle TULE-fysioterapia sopii?

TULE-fysioterapia sopii silloin, jos sinulla on tuki- ja liikuntaelimistön oireilua sairauden, tapaturman tai oman kehon virheellisen kuormituksen seurauksena, ikääntymisen tuomia rappeutumia tai toivut kirurgisesta operaatiosta, jossa tarvitaan erilaisia pre- ja postoperatiivisia hoitoja (esim. jänne- ja nivelsidevammat).

Miten hakeutua palvelun pariin?

Ole yhteydessä asiakaspalveluun, kartoitetaan yhdessä juuri sinulle sopiva kuntoutusratkaisu.
P. 040 824 0296
asiakassihteeri@inlive.fi

TULE-fysioterapiaa voi hyödyntää myös Kelan vaativan kuntoutuksen avoterapiassa. Myös vakuutusyhtiön tai hyvinvointialueen kuntoutuspäätöksellä tai palvelusetelillä voi olla mahdollista saada TULE-fysioterapiaa. Katso näissä tapauksissa lisätietoa täältä. Ota yhteyttä, selvitellään mahdollisuudet yhdessä!

location-pin

Toimipaikat

Live Kuopio Neuron
Letkukaari 5 B
70820 Kuopio
Live Joensuu
Nepenmäenkatu 2
80200 Joensuu
Live Iisalmi
Satamakatu 11
(Käynti Riistakadun puolelta)
74100 Iisalmi