Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Invalidisäätiö on jatkossa Live-säätiö

Kirjoittanut: Live-säätiö | Jun 17, 2021 2:18:49 PM

Invalidisäätiö on muuttanut nimensä Live-säätiöksi. Muutos on luonnollinen jatkumo vuonna 2018 lanseeratulle Live-palvelubrändille, jonka alla tuotamme ammatillista ja valmentavaa koulutusta sekä työllistymis-, kuntoutus- ja valmennuspalveluita.

Säätiö perustettiin vuonna 1940 talvisodassa vammautuneiden hoitoa, kuntoutusta ja ammatillista koulutusta varten. Samanaikaisesti Helsingin Ruskeasuolle syntyi kansainvälisestikin harvinainen kuntoutuslaitosten keskittymä, jossa Säätiöllä oli tärkeä rooli suomalaisen terveydenhuollon ja kuntoutustoiminnan kehittämisessä. Säätiön sairaalassa luotiin täysin uusia hoitokäytäntöjä, kuten Suomen ensimmäinen tekonivelleikkaus 1967 ja ensimmäinen tähystysleikkaus 1976.

Säätiö luopui omasta sairaalatoiminnasta vuonna 2017 ja on sen jälkeen keskittynyt strategiansa mukaisesti kouluttamaan, kuntouttamaan ja valmentamaan asiakkaitaan yksilöllisen opetuksen, ohjauksen ja valmennuksen keinoin. Jatkossa kasvamme yhtenäisen Live-brändin avulla niin maantieteellisesti kuin toiminnallisesti ja pyrimme varmistamaan, että Säätiön seuraavat 80 toimintavuotta ovat yhteiskunnallisesti vähintään yhtä menestyksekkäitä kuin kuluneet ensimmäiset vuosikymmenet. Tavoitteemme on varmistaa yksilöasiakkaidemme ammattiin valmistuminen sekä työelämään ja yhteiskuntaan kiinnittyminen.

Live-säätiö yhtenäistää brändihierarkiamme ja uusi nimi tekee brändistämme helpommin viestittävän. Uskomme, että se helpottaa myös asioimista kanssamme, kun Live näkyy yhtenäisenä nimenä kaikessa toiminnassamme.


Nimenmuutos ei vaikuta yhteys-/laskutustietoihimme, jotka pysyvät ennallaan.

Live-säätiö sr

Kiannonkatu 2

02650 Espoo

puh. 020 147 4040 (vaihde)

Y-tunnus: 0201375-3

www.livesaatio.fi

 

Lisätietoja:

Leena Hallamaa, asiakkuus- ja viestintäjohtaja

leena.hallamaa@inlive.fi

p. 040 661 5552 

Kirjoittanut Live-säätiö

Jätä kommentti