Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

#LivenHuiput luo suuntaviivoja osaamiselle

Kirjoittanut: Live-säätiö | Aug 23, 2021 8:01:49 AM

Millaisia yhteiskuntamme ja työmme ovat muutaman vuoden kuluttua? Miten teemme silloin töitä ja miten koulutamme ja valmennamme opiskelijoitamme ja asiakkaitamme? Onko jotain uutta osaamista, mitä tarvitsemme?

#LivenHuiput on uusi Osaamisen kehittämisen verkosto Live-säätiössä, mikä aloittaa toimintansa syyskuussa. Verkosto on avoin paikka koko Liven henkilöstölle pohtia, keskustella ja suunnitella, millä osaamisella vastaamme tulevaisuuden haasteisiin.

#täältätöihin -strategiamme ohjaa liveläisten toimintaa ja siitä voidaan johtaa jokaisen liveläisen tavoitteet. Strategia kertoo, mihin Live on menossa ja millaisia palveluita tulemme tarjoamaan asiakkaillemme tulevaisuudessa. Tähän tarvitsemme myös uudenlaista osaamista.

Tarvitsemme osaamista oman työmme hallitsemiseen ja oman ammattitaitomme vahvistamiseen. Pelkästään kesällä 2021 paljon puhuttaneet ilmaston muutokset pakottavat suunnittelemaan liveläisille koulutusta kestävän kehityksen ajattelun hallintaan; miten toimin omassa työssäni ja miten koulutan ja valmennan asiakkaitani tekemää työtään hiilineutraalisti.

Yhteiskunnan muutokset koskettavat myös Liveä ja näihin muutoksiin mietimme ratkaisuita osaamisen kannalta #LivenHuiput -verkostossa.

Live haluaa huolehtia ja varmistaa henkilöstön osaamisen. Olemme jo huippuja ja haluamme huipulla olemisen jatkuvan. Pidämme yllä ammattitaitoamme ja itse työtämme tukevaa osaamista. #LivenHuiput kokoontuu neljä kertaa vuodessa ja luo suuntaviivoja tulevan Liven osaamiselle.

Tiina Laaksonen

Kirjoittaja toimii henkilöstöjohtajana Livessä.

 

Aiheet: työ

Kirjoittanut Live-säätiö

Jätä kommentti