Siirry sivun sisältöön.

Opiskelijakortti

Maksuton opiskelijakortti Liven opiskelijoille

 

Ammattiopisto Liven digitaalinen opiskelijakortti 

Ammattiopisto Liven opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi Livessä ja antaa paljon etuja ympäri Suomen.

Liven oma opiskelijakortti on opinnoistasi riippuen:

  • Päätoimiset opiskelijat – sininen
  • Sivutoimiset opiskelijat – vihreä

Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin koko Suomessa. Jos korttisi väri on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin opiskelijaetuihin, mutta ei VR:n ja Matkahuollon etuihin.
Live-opiskelijakortti-1

Opiskelijakortti on erittäin hyödyllinen, ja sillä voit hyödyntää opiskelijahintaisia palveluja koko Suomessa. Siksi se kannattaa ottaa heti käyttöön opintojen alussa.

Opiskelijakortin käyttöönotto: 

  1. Luvan antaminen: Käy antamassa lupa Slicelle digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten Wilmassa. Lupa tietojen siirtoon löytyy kohdasta Lomakkeet > ”Suostumus tietojeni siirtoon Slice.fi:lle maksuttoman opiskelijakortin toimittamista varten”. Tietosi siirtyvät Slicelle tunnin kuluessa.
  2. Valokuvan antaminen: Lataa valokuvasi opiskelijakorttia varten osoitteessa www.slice.fi/upload/live

Saat hetken kuluttua sähköpostiisi Slicen aktivointiohjeet ja tunnukset, joilla kirjautua sovellukseen. Jos viestiä ei vuorokauden sisällä kuulu, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä info@slice.fi. 

  1. Sovelluksen aktivointi: Lataa Slice.fi-sovellus sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamillasi tunnuksilla. 

Kortti on nyt valmis – hyödynnä opiskelijaetusi ja ota ilo opiskeluistasi!

Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen:

Jos vaihdat puhelinta, voit resetoida eli nollata tunnukset osoitteessa www.slice.fi/resetoi 

Kirjoita lomakkeeseen sähköpostiosoite, jonka ilmoitit Slicelle. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

Lisätiedot: www.slice.fi