Kokoustilanne neuvotteluhuoneessa.

Säätiö
työnantajana

Teemme yhteiskunnallisesti vaikuttavaa,  merkityksellistä työtä!

Töissä Livessä

Meillä Livessä työskentelee noin 500 asiantuntijaa erityyppisissä ammatillisen koulutuksen, valmennuksen, työllistymisen ja niitä tukevien toimintojen parissa. Meitä kaikkia yhdistää merkityksellinen työ, joka on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Tuotamme palveluita erityistä tukea tarvitseville ihmisille, joille strategiamme mukaisesti viitoitamme polun työelämään ja osallisuuteen yhteiskunnassa. Suurimmat rekrytoivat yksikkömme ovat Ammattiopisto Live ja Live Palvelut.

Miksi tulisit töihin Liveen?

  • Merkityksellinen työ ja jatkuvasti kehittyvä toiminta- ja työympäristö
  • Alan osaavimmat työkaverit
  • Joustavuutta elämäntilanteen mukaan
  • Mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen
  • Vapaa-ajan liikuntamahdollisuudet ja kattava työterveys

Katso videoilta, kun ammattilaisemme eri tehtävissä kertovat, mikä heitä motivoi heidän työssään:

Ura ja kehittyminen

Live tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Urasi aikana voit seurata erilaisia polkuja, joissa kaikissa on yhtäläinen kehittymisen ja kasvun mahdollisuus.

Kehittämisen tueksi on tarjolla erilaisia sisäisiä ja ulkoisia koulutuksia. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä vaihtelevissa  kehittämishankkeissa.

Nuori opiskelija hyppää korkealle ja varjo seuraa.

Rekrytointiin liittyvä henkilötietojen käsittely ja tietosuoja.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikkamme löydät täältä. Ilmoitamme avoimista työpaikoista kotisivujemme lisäksi LinkedIn-sovelluksessa ja TE-toimiston sivuilla.

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen täältä.

Tutustu henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan täällä ennen kuin lähetät hakemuksesi.

Keikka- ja tuntityö

Ammattiopisto Live ja Live Palvelut käyttävät keikkatyöläisiä ja tuntityötä tekeviä henkilöitä lyhyissä sijaisuuksissa. Jos sinua kiinnostaa ja sinulla on kokemusta opetustyöstä erityisnuorten parissa tai ammatillisen kuntoutuksen palveluista, voit jättää avoimen hakemuksen tästä. Keikkatyössä käytetään TES-pohjaista tuntipalkkaa koulutuksesi ja mahdollisen työtehtäväsi mukaan. Palkka maksetaan tehtyjen tuntien mukaan.

Työharjoittelu

Lue lisää työharjoittelusta Livessä täältä. Voit jättää avoimen työharjoitteluhakemuksen tästä. Otamme sinuun yhteyttä, jos sopiva harjoittelupaikka avautuu.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää henkilöstöpalveluistamme, ota meihin yhteyttä.

Kaksi nuorta laatii työsopimusta.

Palkkaus ja työsuhde

Noudatamme työehtosopimuksen mukaista työaikaa ja työnkuvien puitteissa meillä on mahdollisuus hyödyntää liukuvaa työaikaa. Livessä noudatetaan seuraavia työehtosopimuksia:

  • Yksityisen opetusalan TES, eräät ammatilliset oppilaitokset
  • Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimus
Kaksi iloista nuorta lyövät ylävitosia.

Työhyvinvointi Livessä

Livessä on käytössä ePassi sekä Terveystalon kattavat työterveyshuollon palvelut. Toimitiloissamme on monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia. Tuemme myös erilaisia liikuntaryhmiä, joihin työntekijämme voivat osallistua. Ruskeasuon toimipaikassa on esillä runsaasti työhyvinvointia lisäävää taidetta, joka on tunnettua myös valtakunnallisesti.