Siirry sivun sisältöön.

Omavalvonta­suunnitelma

Liven työelämäpalveluille

  Työllisyys­palveluiden omavalvonta­suunnitelma

  Live tarjoaa ammatillisen kuntoutuksen palveluita sekä työelämää koskevia asiantuntija- ja koulutuspalveluita. Asiakaslähtöisellä toiminnalla tuetaan työntekijän jaksamista omassa työssään, edistetään osatyökykyisten selviytymistä työelämässä ja tarjotaan osaajia työelämän tarpeisiin. Tavoitteena voi olla myös joko henkilön palaaminen entisiin työtehtäviin, kouluttautuminen tai työllistyminen täysin uudelle alalle. Toiminta perustuu asiantuntijuuteen, joka tarjotaan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden käyttöön.

  Omavalvonta on palveluntuottajan työkalu, jonka avulla kehitetään ja seurataan palvelujen laatua toimintayksiköiden päivittäisessä asiakastyössä.

  Tutustu Liven työllistymispalveluiden omavalvontasuunnitelmaan.

  Ohjausta ja neuvontaa

  Liven palvelupiste

  Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!