Tukea työllistäjille

Työnantaja, tiesithän että voit saada erilaisia tukia työllistämiseen?

Tukea työllistäjille

Katso tietoiskumme Työllistymisen tukimuodoista - Tukea työllistäjille!

Työnantajat voivat saada monenlaista tukea erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työllistämiseen. Huomioi esimerkiksi nämä erilaiset työllistämisen tuet:

Palkkatuki

Palkkatuki on taloudellinen tuki, jota TE-toimisto voi myöntää työnantajalle työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin. Palkkatuetun työn tarkoituksena on edistää työnhakijan työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Palkkatuki on harkinnanvarainen tuki ja se voi olla enintään 30 %, 40 % tai 50 % palkkauskustannuksista.

Työkokeilu

Työkokeilun tavoitteena on selvittää vaihtoehtoja ammatinvalinnalle ja uralle tai tukea paluuta työmarkkinoille. Työkokeilu on maksutonta työnantajalle ja työkokeilijat ovat vakuutettuja TE-toimiston puolesta.

Työolosuhteiden järjestelytuki

Työ- ja elinkeinotoimisto voi edistää osatyökykyisen työntekoa työolosuhteiden järjestelytuella. Työnantajana voit saada työolosuhteiden järjestelytukea, jos työhön palkattavan tai työssä jo olevan henkilön vamma tai sairaus edellyttää uusia työvälineitä, kalusteita tai muutostöitä työpaikalla (max 4000 €), apua työssä toiselta työntekijältä (max 20 €/h, enintään 18 kk ajan).

Tarvitsetko lisää tietoa?

Haluaisitko kysyä jotain tai jättää palautetta? Jos et löydä oikeaa yhteyshenkilöä, voit jättää viestin info-osoitteeseemme tämän lomakkeen kautta. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä