Fysioterapia

   Kelan vaativan kuntoutuksen terapiana tai oman terveyden ylläpitoon

   Fysioterapia

   Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää toimintakykyä, edistää omaa terveyttä sekä auttaa sairastunutta tai vammautunutta henkilöä saavuttamaan paras mahdollinen fyysisen toimintakyvyn taso. 

   Fysioterapia tuo helpotusta erilaisiin särkyihin ja kiputiloihin sekä liikerajoitteisiin, myös akuuteissa tilanteissa. Tarjoamme sekä ennaltaehkäiseviä että kuntoutusfysioterapian palveluita.

   Fysioterapian menetelmiä on monenlaisia. Etsimme aina yhdessä sinulle parhaiten sopivan. Terapeuttimme ovat erikoistuneet mm. aikuisneurologiseen (Bobath), psykofyysiseen, TULES-, MDT- ja sydänfysioterapiaan. Meille mikään vaiva ei ole liian pieni tai suuri. 

   Teemme yhteistyötä myös Kelan kanssa ja tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja avoterapiaa.

   Fysioterapiassa voimme hyödyntää tarvittaessa painokevennettyä kävelyharjoittelua Lokomat-kävelyrobotilla (Live Neuron), juoksumatolla ja kävelyradalla. Meillä on käytössä myös ja pelillisiä kuntoutusmenetelmiä, monipuolisia kuntosalilaitteita, tasapainoratoja sekä useita pienvälineitä. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös altaassa sekä etäkuntoutuksena.

   Tutustu myös psykofyysiseen fysioterapiaan sekä TULES-fysioterapiaan.

   person  Kenelle palvelu sopii?

   Jos haluat ennaltaehkäistä, hoitaa tai kuntouttaa erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia, vammoja tai kiputiloja sekä ylläpitää fyysistä toimintakykyä, fysioterapian asiantuntijamme auttavat mielellään.

   Fysioterapiaan voit tulla omakustanteisesti, lääkärin lähetteellä tai Kelan vaativan kuntoutuksen avoterapiapäätöksellä. 

   Myös vakuutusyhtiöiden kuntoutuspäätöksellä voi hakeutua kuntoutukseen. Asiakas saa tällöin itse valita haluamansa palvelutarjoajan.

   question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

   Ota yhteyttä suoraan toimipisteisiimme ja kysy lisää.

   Kelan kustantamaa vaativan kuntoutuksen terapiaa voi hakea Kelalta KU104-lomakkeella, kun kuntoutussuunnitelma on tehty julkisessa terveydenhuollossa. Päätöksen saatuasi voit olla itse yhteydessä meihin. Jos päätös on jo osoitettu meille palveluntuottajana, olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa päätöksen saapumisesta.

   Lomake: KU 104 (ei saavutettava pdf)

   building-line  Toimipaikat

   Live Neuron
   Letkukaari 5 B
   70820 Kuopio
   p. 050 324 0510
   neuron@inlive.fi

   Live Kupoli
   Itkonniemenkatu 9
   70500 Kuopio
   p. 0500 651 887
   kupoli@inlive.fi

   Live Iisalmi
   Satamakatu 11 (käynti Riistakadun puolelta)
   74100 Iisalmi
   p. 040 136 1543
   iisalmi@inlive.fi

   Live Joensuu
   Nepenmäenkatu 2
   80200 Joensuu
   p. 040 136 0723
   joensuu@inlive.fi


   Tutustu asiantuntijoihimme täällä:
   Asiantuntijahaku