Live Neuron, Kuopio

Live Neuron on Kuopion Lippumäessä sijaitseva neurologinen kuntoutuskeskus. 

 

 

Live Neuron, Kuopio

Olemme keskittyneet yksilöllisten kuntoutuspalveluiden tuottamisen ja avokuntoutuksessa kotoa käyville kuntoutujille. Avotoimipisteemme Live Kupoli palvelee Kuopion keskustassa. Live Neuroniin voit tulla asiakkaaksi eri puolilta Suomea.

Live Neuron on historiansa aikana tuonut neurologiseen kuntoutuskäytäntöön useita toimintakykyä edistäviä, tutkittuja kuntoutusmenetelmiä. Nämä kuntoutusmenetelmät ovat levinneet käyttöön kautta Suomen. Uusien, asiakaslähtöisten kuntoutusmenetelmien kehittäminen ja niiden vaikuttavuuden tutkiminen on meille tärkeää. Kehittämistä teemme yhteistyössä asiakkaidemme ja asiantuntijatahojen kanssa. Kokenut ja osaava moniammatillinen kuntoutustiimi auttaa saavuttamaan yhdessä asetetut kuntoutumisen tavoitteet. Toinen kuntoutuja tai kuntoutusryhmä voi olla vertaisena paras tsemppaaja.

Nuoret, aikuiset ja ikääntyneet asiakkaamme tulevat kaikkialta Suomesta. Sairastumisen tai tapaturman jälkeen tarvittavan kuntoutuksen suunnitteluvastuu on yleensä hoidosta vastaavalla terveydenhuollon yksiköllä (terveyskeskus tai sairaala). Kuntoutuksen toteutumisen Live Neuronissa mahdollistaa joko terveydenhuolto, Kela tai vakuutuslaitokset. Kuntoutukseen voi hakeutua myös omakustanteisesti.

briefcase  Palvelut Live Neuronissa:

  • Neurologinen vaativa ja erittäin vaativa kuntoutus
  • Akuutin sairauden ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus
  • Toimintakykyä edistävä kuntoutus
  • Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapiat (fysio-, allas- ja toimintaterapia)

Moderni teknologia kävelykuntoutukseen (Lokomat ja G-EO) ja yläraajakuntoutukseen (recoveriX -BCI-tekniikka ja Pablo) sekä virtuaaliympäristön tarjoava rehabWall yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden ja sujuvan kuntoutusprosessin, jonka avulla otetaan askel eteenpäin kohti entistä vaikuttavampaa kuntoutusta.

Live kuntoutus ja hyvinvointi, palvelut
Lataa palveluportfolio tästä!

Yksityisen terveydenhuollon omavalvontasuunnitelma
Omavalvontasuunnitelma

building-line  Yhteystiedot:

Live Neuron
Letkukaari 5 B, 70820 Kuopio
neuron@inlive.fi

Kuntoutuspalvelut p. 050 430 2040

Terapiat p. 050 324 0510

Yhteystiedot

 

Satu-Mari Kokko-Aro

Palveluvastaava


phone 050 324 0510

envelope-line satu-mari.kokko-aro@inlive.fi

 

Sari Pasanen

Palvelupäällikkö


phone 040 136 0813

envelope-line sari.pasanen@inlive.fi

 

Live Neuron, Kuopio

Letkukaari 5 B
70820 Kuopio
neuron@inlive.fi