Pablo yläraajan kuntoutukseen

Avustavaa teknologiaa yläraajojen liikeharjoitteluun

 

 

Pablo yläraajan kuntoutukseen

Yläraajan ja käden toiminta vaikuttavat pitkälti ihmisen kykyyn pärjätä itsenäisesti. Toimintakykyä edistävässä kuntoutuksessa voidaan hyödyntää avustavaa teknologiaa yläraajojen liikeharjoittelussa ja liikkeiden uudelleen oppimisessa. Teknologian keinoin kehittymisen seuranta lisää harjoittelumotivaatiota ja edesauttaa sopivan harjoitteluintensiteetin löytämistä.

Pablo on yläraajan kuntoutukseen tarkoitettu teknologiaa hyödyntävä lääkinnällinen laite. Se soveltuu neurologisille kuntoutujille, joilla on lieviä tai keskivaikeita rajoitteita yläraajan toiminnassa, mm. AVH-, aivovamma-, selkäydinvammakuntoutujille tai Parkinsonia ja MS:aa sairastaville. Pablo soveltuu myös tuki- ja liikuntaelinsairauksista kuntoutuville sekä ikäihmisten kuntoutukseen.

Laitteella voi mitata ja harjoittaa käden ja sormien puristusvoimaa sekä sekä ranteen, kyynär- ja olkanivelen liikkeitä. Muualle kehoon kiinnitettävien sensorien avulla voidaan harjoittaa myös alaraajojen liikkeitä tai vartalonhallintaa. Pablo mahdollistaa niin yksittäisten liikkeiden kuin eri liikkeiden yhdistelmien harjoittelun. Harjoittelumotivaatiota lisäävät pelimaailmat voidaan skaalata ja muokata yksilöllisesti harjoittelun edetessä.

person  Kenelle palvelu sopii?

Neurologisille kuntoutujille, joilla on lieviä tai keskivaikeita rajoitteita yläraajan toiminnassa, mm. AVH-, aivovamma-, selkäydinvammakuntoutujille tai Parkinsonia ja MS:aa sairastaville.

Pablo soveltuu myös tuki- ja liikuntaelinsairauksista kuntoutuville sekä ikäihmisten kuntoutukseen.

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Kysy lisää suoraan toimipisteistämme. Etsimme sinulle sopivan ratkaisun, miten voit hyödyntää Pabloa osana kuntoutustasi!

building-line  Toimipaikat

Live Neuron
Letkukaari 5 B

70820 Kuopi0
p. 050 430 2040
neuron@inlive.fi