Siirry sivun sisältöön.

TULES-fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien erikoisosaamista

  TULES-fysioterapia

  TULES-fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvontaan.

  TULES-oireet voivat alkaa tapaturmaisesti tai kehittyä vähitellen kehon liiallisen/vähäisen, yksipuolisen tai virheellisen kuormituksen seurauksena. Usein myös ikääntymiseen liittyvä rakenteiden rappeutuminen on osasyy TULES-oireiden kehittymiselle. Keskeinen oire on yleensä kipu.

  Tavallisimpia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia ovat: niska-hartiaseudun oireyhtymät, alaselän oireyhtymät, päänsärky, nivelrikot ja yksittäisten nivelten kiputilat (esim. olka-, lonkka- ja polvinivelet).

  TULES-fysioterapiaan kuuluvat myös erilaiset kirurgiseen hoitoon liittyvät pre- ja postoperatiiviset hoidot esim. murtumien tai jänne- ja nivelsidevammojen jälkeen. Hyvin suunniteltu, oikein annosteltu ja ajoitettu harjoittelu ja sopiva liikunta ovat parasta lääkettä tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnille.

  Kenelle palvelu sopii?

  Jos sinulla on TULES-oireita sairauden, tapaturman tai  oman kehon virheellisen kuormituksen seurauksena tai ikääntymisen tuomia rappeutumia. TULES-fysioterapia sopii myös murtumien tai jänne- ja nivelsidevammojen jälkeen.

  Miten hakeutua palvelun pariin?

  Ota yhteyttä suoraan toimipisteisiimme ja kysy lisää.

  Tutustu myös psykofyysiseen fysioterapiaan.

  location-pin

  Toimipaikat

  Live Iisalmi
  Satamakatu 11
  (Käynti Riistakadun puolelta)
  74100 Iisalmi
  p.