TULES-fysioterapia

   Tuki- ja liikuntaelinsairauksien erikoisosaamista

   TULES-fysioterapia

   TULES-fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvontaan.

   TULES-oireet voivat alkaa tapaturmaisesti tai kehittyä vähitellen kehon liiallisen/vähäisen, yksipuolisen tai virheellisen kuormituksen seurauksena. Usein myös ikääntymiseen liittyvä rakenteiden rappeutuminen on osasyy TULES-oireiden kehittymiselle. Keskeinen oire on yleensä kipu.

   Tavallisimpia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia ovat: niska-hartiaseudun oireyhtymät, alaselän oireyhtymät, päänsärky, nivelrikot ja yksittäisten nivelten kiputilat (esim. olka-, lonkka- ja polvinivelet).

   TULES-fysioterapiaan kuuluvat myös erilaiset kirurgiseen hoitoon liittyvät pre- ja postoperatiiviset hoidot esim. murtumien tai jänne- ja nivelsidevammojen jälkeen. Hyvin suunniteltu, oikein annosteltu ja ajoitettu harjoittelu ja sopiva liikunta ovat parasta lääkettä tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnille.

   person  Kenelle palvelu sopii?


   Jos sinulla on TULES-oireita sairauden, tapaturman tai  oman kehon virheellisen kuormituksen seurauksena tai ikääntymisen tuomia rappeutumia. TULES-fysioterapia sopii myös murtumien tai jänne- ja nivelsidevammojen jälkeen.

   question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

   Ole yhteydessä suoraan toimipisteisiimme.

   building-line  Toimipaikat

   Live Iisalmi
   Satamakatu 11 (käynti Riistakadun puolelta)
   74100 Iisalmi
   p. 040 136 1543
   iisalmi@inlive.fi