Merkonomi

   Liiketoiminnan perustutkinto

   Liiketoiminnan perustutkinto, 180 osp

   Merkonomin koulutus antaa hyvät valmiudet erilaisiin kaupan alan tehtäviin asiakaspalvelussa ja myynnissä. Livessä voit opiskella lisäksi perustietoja myös mm. projektityöskentelystä ja markkinoinnista. Livessä jokaisen opiskelijan kanssa rakennetaan yhdessä yksilöllinen opintopolku, jonka tavoitteena on työllistyminen erilaisiin kaupan alan tai asiakaspalvelun tehtäviin. Opintojen aikana voit työskennellä alan työpaikoissa ja hankkia osaamista myös Liven omissa oppimisympäristöissä.

   Tietoa tutkinnosta

   person  Kenelle?

   Merkonomilta vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. 

   briefcase  Työllistyminen

   Liiketoiminnan osaajia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Merkonomi voi työskennellä asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä esimerkiksi toimistoissa, kirjastoissa ja hotellien vastaanotoissa. Merkonomeille sopivia tehtäviä löytyy useilta eri toimilaloilta ja erilaisista organisaatioista.

   pencil  Hakeminen

   Yleiset hakuohjeet löytyvät kohdasta Hakeminen.

   building-line  Koulutuspaikka

   Leppävaaran toimipaikka, Turuntien toimipiste
   Turuntie 42, 02650 ESPOO

   Lisätietoja hakemisesta

   Liven palvelupiste

   Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

    

   Ota yhteyttä