Merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto

Liiketoiminnan perustutkinto, 180 osp

Merkonomin koulutus antaa hyvät valmiudet erilaisiin kaupan alan tehtäviin asiakaspalvelussa ja myynnissä. Livessä voit opiskella lisäksi perustietoja myös mm. projektityöskentelystä ja markkinoinnista. Livessä jokaisen opiskelijan kanssa rakennetaan yhdessä yksilöllinen opintopolku, jonka tavoitteena on työllistyminen erilaisiin kaupan alan tai asiakaspalvelun tehtäviin. Opintojen aikana voit työskennellä alan työpaikoissa ja hankkia osaamista myös Liven omissa oppimisympäristöissä.

Tietoa tutkinnosta

person  Kenelle?

Merkonomilta vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. 

briefcase  Työllistyminen

Liiketoiminnan osaajia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Merkonomi voi työskennellä asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä esimerkiksi toimistoissa, kirjastoissa ja hotellien vastaanotoissa. Merkonomeille sopivia tehtäviä löytyy useilta eri toimilaloilta ja erilaisista organisaatioista.

pencil  Hakeminen

Yleiset hakuohjeet löytyvät kohdasta Hakeminen.

building-line  Koulutuspaikka

Leppävaaran toimipaikka, Turuntien toimipiste
Turuntie 42, 02650 ESPOO

Yhteystiedot

Minna Korpi

Opinto-ohjaaja


phone 040 725 3366

envelope-line minna.korpi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä