Merkonomi

   Liiketoiminnan perustutkinto

   Liiketoiminnan perustutkinto, 180 osp

   Koulutus valmistaa monipuolisiin asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Koulutus antaa myös valmiuksia yrittäjyyteen ja palveluiden kehittämiseen. Osaamista hankitaan liiketoiminnan alalla opiskelun aikana erilaisissa liiketoiminnan oppimisympäristöissä, kuten myymälöissä, aulapalveluissa, tapahtumissa ja verkkokaupoissa.

   Tietoa tutkinnosta

   person  Kenelle?

   Liiketoiminnan perustutkinto on sinulle, joka olet asiakaspalveluhenkinen, pidät työskentelystä ihmisten kanssa. Olet motivoitunut oppimaan vuorovaikutustaitoja ja työskentelemään tiimissä. Olet kiinnostunut toimimaan kaupan alan muuttuvissa tehtävissä.   

   question-circle  Miten?

   Opiskelu toteutuu jokaisen henkilökohtaisen osaamisenkehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, oppilaitoksen oppimisympäristöissä, työpaikoilla, projekteissa, verkossa ja lähiopetuksessa. Kaikissa oppimisympäristöissä on mahdollista saada henkilökohtaista tarvitsemaasi tukea.

   briefcase  Työllistyminen

   Opintojesi jälkeen valmistut myyjän tai toimistotyön perustehtäviin. Työkokemuksen ja osaamisen kertyessä sekä muun muassa työnantajien koulutuksiin osallistumalla voit edetä esimerkiksi osastovastaavan tehtäviin. Tradenomiopinnot ovat mahdollinen polku alan jatko-opintoja harkitsevalle. 

   building-line  Koulutuspaikka

   Leppävaaran toimipaikka, Turuntien toimipiste
   Turuntie 42, 02650 ESPOO

   pencil  Hakeminen

   Yleiset hakuohjeet löytyvät kohdasta Hakeminen.

   Lisätietoja hakemisesta

   Liven palvelupiste

   Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

    

   Ota yhteyttä