Siirry sivun sisältöön.

Kansainvälinen toiminta

Kansainvälisyys kuuluu kaikille

 

Vaihtojaksot ulkomailla

Livessä tehdään aktiivista kansainvälisyystyötä. Live lähettää vuosittain, jatkuvana toimintana Erasmus+ liikkuvuushankkeissa opiskelijoita opiskelu-, työssäoppimis- tai harjoittelujaksoille ulkomaille. Vaihtojaksoille lähdetään ryhmissä opettajan tai ohjaajan kanssa. Opiskelijavaihdossa tehdään alan töitä joko oppilaitoksessa tai aidoissa työelämäkohteissa.

Livessä vaihtoon lähteville opiskelijoille tarjotaan kulttuurivalmennusta, jota vetää kielten opettaja. Valmennuksen tarkoitus on valmistaa opiskelijoita tulevaan matkaan. Valmennukseen kuuluu mm. kohdemaan kieleen ja kulttuuriin tutustumista, työ- ja turvallisuuskoulutusta ja kielen opiskelua.

Liikkuvuushankkeissa rahoitetaan myös henkilöstön ulkomaanjaksoja.

International Fridays

Ammattiopisto Live järjestää vuosittain suurimmissa toimipaikoissaan kansainvälisyyspäivät. Tilaisuudet tunnetaan nimellä International Friday. Tapahtumien ideana on kotikansainvälisyys eli muiden maiden kieliin, kulttuureihin ja tapoihin tutustuminen opiskelijan omassa oppilaitoksessa. Lisäksi tilaisuuksissa jaetaan tietoa opiskelijoille tarjottavasta kansainvälisestä vaihtojaksotarjoamasta.

Liven kansainväliselle toiminnalle on tehty Instagram tili, jonne postataan kuvia liikkuvuusmatkoilta, kotikansainvälisyydestä, kansainvälisistä hankkeista ja kilpailutoiminnasta.

Käy tutustumassa Liven kansainväliseen Instagramiin osoitteessa:

livegoesinternational

Aikaisemmat blogit löytyvät näistä osoitteista:

Kansainvälinen Live blogia

enter.europe.blogspot.com

liveeuropetodayblospot.com (syksystä 2018 alkaen)

Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut opiskelusta tai työharjoittelusta ulkomailla, ota yhteys omaan vastuuopettajaasi tai kansainvälisyyskoordinaattoriin.

Kansainvälisyyskoordinaattori
Helena Lindroos
helena.lindroos@inlive.fi
p. 040 834 5127