Siirry sivun sisältöön.

Opiskelija- ja asiakastyöt

Hankkimalla Liven asiakastöitä teet yhteiskunnallista hyvää!

Liven lahjakortti eri palveluihin

Live-säätiön lahjakortti käy maksuvälineenä Liven eri palveluihin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Voit ostaa lahjakortin verkkokaupasta haluamallesi summalle. 

Kaipaako autosi huoltoa tai oletko hieronnan tarpeessa?

Tarjoamme monipuolisesti ja edulliseen hintaan erilaisia asiakastöitä ja palveluita yksilö- ja yritysasiakkaille. Osa töistä toteutetaan opiskelijatöinä, osa taas työelämäympäristöjen toteuttamina tilaustöinä.

Tarvitseepa autosi huoltoa, hartiat hierontaa, kohteesi puhdistuspalveluita tai juhlatilaisuutesi tarjoiltavaa, meiltä löydät helpot ja edulliset ratkaisut! Hankkiessasi Liven asiakastöitä luot tukea tarvitseville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen!

Opiskelija- ja asiakastöinä tarjottavat palvelut

Verkkokauppa

Livekauppa.fi on oppimisympäristö, joka on perustettu Rikosseuraamuslaitoksen ja Liven yhteistyönä. Verkkokaupan toiminnasta ja ylläpidosta vastaavat Liven opiskelijat ja kuntoutujat.

Ostamalla Livekauppa.fi -verkkokaupasta tuotteita, tuet asiakkaidemme työssäoppimista sekä vankien ammattitaidon ja työkyvyn ylläpitämistä ja kehittämistä.

Ohjausta ja neuvontaa

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!