Siirry sivun sisältöön.

Koulutuskokeilu

Tutustu osaamisalaan!

Koulutuskokeilu

Koulutuskokeilu on 3−10 päivän mittainen tutustuminen valittuun tutkintoon tai koulutukseen. Koulutuskokeilusta saat käytännön kokemuksia alalla opiskelusta ja alan työtehtävistä. Samalla me saamme käsityksen siitä, millaista tukea tarvitset opiskelussa. Saat koulutuskokeilusta kirjallisen palautteen.

Live-ikoni

Tietoa tutkinnosta

Kenelle?

Koulutuskokeilu sopii henkilöille, jotka miettivät alan soveltuvuutta ja haluavat saada käytännön kokemusta opiskelusta.

Koulutuskokeilun kesto

Koulutuskokeilu suunnitellaan yksilöllisesti kokeilijan ja lähettävän tahon kanssa ja se kestää yleensä 3-10 päivää.

Hinnasta

  • 90 € vrk Sisältäen ohjauksen, lounaat ja kirjallisen yhteenvedon
  • 110 € vrk Sisältäen ohjauksen, lounaat, majoituksen ja kirjallisen yhteenvedon. 

Hakeutuminen

HUOM! Kevään koulutuskokeiluajankohdat ovat täynnä. Nyt haettavat koulutuskokeilujaksot sijoittuvat syyslukukaudelle 2024. Koulutuskokeiluun ilmoittaudutaan Wilman kautta.

Koulutuskokeilu on maksullista.  Lähetettä koulutuskokeiluun voi hakea mm. Kelasta, TE-toimistoista, kuntoutuslaitoksilta ja vakuutusyhtiöiltä.

Koulutuskokeilujakson suunnittelu alkaa, kun olemme saaneet ilmoittautumislomakkeen ja maksusitoumuksen.

Asuminen koulutuskokeilun aikana

Koulutuskokeilijan on mahdollista majoittua opiskelija-asuntolaan koulutuskokeilun ajaksi. Asuntola on pääsääntöisesti tarkoitettu pääkaupunkiseudun ulkopuolisille opiskelijoille.

Lisätietoja hakemisesta

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.