Siirry sivun sisältöön.

Työelämälle

Täältä töihin

Polkuja kohti työelämää

Haluaisitko olla rakentamassa Ammattiopisto Liven opiskelijoille polkuja kohti työelämää?  Työelämäkumppanit ovat meille arvokkaita, jotta opiskelijat löytävät itselleen merkityksellisiä ja kehittäviä työpaikkoja rakentaessaan tulevaisuuttaan.

Ammattiopisto Live tekee yhteistyötä lukuisten eri työnantajien kanssa. Tiivis yhteistyö mahdollistaa sekä opiskelijalle että työpaikalle useita hyötyjä. Opiskelijoille tämä avaa ovia käytännön työkokemukseen, mikä on korvaamatonta heidän ammattitaitonsa kehittymisessä. He saavat mahdollisuuden edistää oppimistaan ja valmistautumistaan työelämään. 

Työpaikoille yhteistyö mahdollistaa turvaamaan tulevaisuuden työvoiman tarpeet. Työpaikat voivat myös hyötyä innovatiivisista näkökulmista ja parantaa omia prosessejaan opiskelijoiden tuoreiden ideoiden kautta.

Tutustu alla olevista linkeistä työpaikalla oppimisen prosessiin, ilmoita työ- tai harjoittelupaikasta ja katso työnantajien kokemuksia yhteistyöstä kanssamme.

Ohjausta ja neuvontaa

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla opiskelumahdollisuuksien selvittäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen.

Myös ohjaavat tahot ja huoltajat, kysykää rohkeasti lisää Liven tarjoamista vaihtoehdoista!