Siirry sivun sisältöön.

Asuntola

Täältä omaan kotiin.

Asuntola

Asuntola sijaitsee Ruskeasuolla Helsingissä. Asuntolassa asuminen on ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijoille maksutonta. Asuntola on tarkoitettu ensisijaisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville opiskelijoille, mutta myös pääkaupunkiseudulla asuvat opiskelijat voivat hakea asuntolapaikkaa. Asunnot ovat kalustettuja kolmen hengen soluasuntoja, joissa on yhteinen keittiö, kylpyhuone ja WC. Lue lisää asuntolassa asumisesta.

Asuntola on avoinna opintojen aikana ja suljettu oppilaitoksen loma-aikoina. Asuntolan kiinnioloajat.

Asuntolassa asuminen vaatii itsenäisen elämisen taitoja. Mikäli opiskelijan tuen tarve on suurempi, kuin asuntolan tarjoama perustuki, on tarjolla on myös maksullisia asumisen tuen palveluita.

Asuntolapaikka myönnetään opiskelijalle enintään lukuvuodeksi kerrallaan.

Asuntolan järjestyssäännöt

Asuntolapaikkahakemus

Täytä asuntolahakemus sähköisesti alla olevan linkin kautta. Tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja ainoastaan asuntopaikkaan liittyen.

Lähetäthän hakemuksen vasta sen jälkeen, kun olet saanut opiskelupaikan.

Tarkistathan vielä lähetysvaiheessa, että kirjaamasi tiedot ovat varmasti tallentuneet lomakkeelle etkä lähetä tyhjää lomaketta!

Avaa hakemuslomake tästä

Asuntolan käyntiosoite

Kiskontie 15 a, talot A ja B
00280 Helsinki

Asuntolan toimiston ja postin osoite on:
Kiskontie 15 a A 4
00280 Helsinki

Pysäköinti

Asuntolalla on muutama pysäköintiruutu lyhytaikaiselle saattoliikenteelle ja vierailijoille. Kiskontien varressa on lyhytaikaisia pysäköintipaikkoja sekä Tenholanpolulta löytyy myös kadunvarsipaikkoja.

Asuntolan muut yhteystiedot

050 341 6655
liveasuntola@inlive.fi