Siirry sivun sisältöön.

Opintojen tuki

Terveydenhuoltoa, opiskeluvalmennusta ja työhönvalmennusta

Opiskelijan tukipalvelut

Tukipalveluiden tehtävänä on edistää sinun opintojesi etenemistä, oppimista ja hyvinvointia. Koko Ammattiopisto Liven henkilökunnan tehtävänä on auttaa ja tukea sinua opintojen suorittamisessa. Meidän tehtävänämme on löytää jokaiselle opiskelijalle sopiva polku kohti työelämää, ja järjestää siihen tarvittava tuki.

Ensisijaisesti tukenasi toimii koko opintojen ajan oma vastuuopettajasi. Omalta vastuuopettajalta saat lisätietoja muista tukipalveluista. Voit ottaa myös itse yhteyttä suoraan eri palveluiden asiantuntijoihin, esimerkiksi opiskeluvalmentajiin.

Olemme jakaneet tukipalvelut kolmeen kokonaisuuteen. Ne ovat:

Urasuunnittelussa sinua ohjataan opinnoissa oikeaan suuntaan ja autetaan eteenpäin kohti työelämää. Saat tarvittaessa lisätukea opinto-ohjaajalta ja työhönvalmentajalta.

Oppimisen tuen palvelut tarjoavat tukea oppimisen ja opiskelun sujumisen haasteisiin liittyvissä asioissa. Laaja-alainen erityisopettaja voi kartoittaa mahdollisia oppimisen haasteita ja on tukenasi erilaisissa oppimiseen liittyvissä asioissa.

Hyvinvoinnin tuen palvelut tarjoavat tukea erilaisissa elämäntilanteissa. Hyvinvoinnin tuen toimijoina ovat oppilaitoksen sijaintikunnan järjestämä opiskeluhuolto, oppilaitoksen omat opiskeluvalmentajat sekä asuntolaohjaajat.

Järjestämme tukitoimia pienissä ryhmissä, ja paljon myös täysin yksilöllisesti. Autamme myös hakeutumaan erilaisten muiden palveluiden pariin Liven ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy apua omalta vastuuopettajalta.