Siirry sivun sisältöön.

Toimipaikat

Tarjoamme TELMA-koulutusta ympäri Uudenmaan

TELMA-koulutusta lähellä Sinua

Järjestämme TELMA-koulutusta yhteensä seitsemässä toimipaikassa. Toimipaikat ovat keskenään erilaisia. Leppävaaran toimipaikassa opiskelee yhteensä noin 400 opiskelijaa, joista noin puolet on TELMA-opiskelijoita ja puolet perustutkinto-opiskelijoita. Pasilan toimipaikassa toimii myös Live-säätiön työllistymistä tukevia palveluita. Muissa toimipisteissä toteutetaan ainoastaan TELMA –koulutusta.

Jatkuvaa, yksilöllistä tukea päivittäistoiminnoissa tarvitseville hakijoille suosittelemme ensisijaisesti Leppävaaran, Lassilan, Vantaan ja Porvoon toimipaikkoja. Näissä toimipaikoissa oppimisympäristö mahdollistaa enemmän yksilöllisiä ratkaisuja. Henkilöstön osaamisessa on huomioitu vaihtoehtoisen kommunikaation osaaminen sekä toimintakyvyn tukeminen vaikeasti vammaisilla henkilöillä.

Itsenäiseen tai tuettuun työhön ja työllistymiseen tähtääville hakijoille suosittelemme Leppävaaran, Vantaan, Itäkeskuksen, Pasilan, Sörnäisten, Lohjan ja Porvoon toimipaikkoja.

Suosittelemme tutustumiskäyntiä toimipaikkaan ennen opiskelupaikan hakemista. Katso tutustumispäivät tästä.

Lisätietoja hakemisesta

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.