Jatkuva haku

   Hae opiskelemaan Liveen

   Jatkuva haku

   Opiskelupaikkoja vapautuu pitkin lukuvuotta, sillä Liven opiskelijat suorittavat opintojaan oman yksilöllisen suunnitelmansa mukaan ja valmistuvat eri aikoihin. Vapautuviin paikkoihin voi hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden.

   Jatkuva haku sopii kaikille, joilla ei vielä ole opiskelupaikkaa tai jotka haluavat vaihtaa koulutusalalta toiselle. Voit myös hakea jatkuvassa haussa, jos sinulla on jo ennestään tutkinto.

   Jatkuvan haun tarjonta löytyy Liven sivuilta ja Opintopolusta. Linkki hakulomakkeelle löytyy Opintopolusta.

   KAIKKI JATKUVAN HAUN KOULUTUKSET
   calendar 22.08.2022 - 14.09.2022
   location-pin Helsinki
   calendar 29.08.2022 - 16.09.2022
   location-pin Espoo
   jäitkö ilman opiskelupaikkaa

   Hakeminen

   person Hae opiskelupaikkaa sähköisesti

   • Mene osoitteeseen opintopolku.fi

   • Hakusanalla "ammattiopisto live" ja hakutavalla ”haku käynnissä” löydät Liven jatkuvassa haussa avoinna olevat koulutukset. HUOM! Löydät kaikki jatkuvan haun koulutukset myös tältä sivulta.

   • Täytä ja lähetä sähköinen hakulomake.

   • Kulttuurialoille eli media-alalle sekä musiikkialalle on ennakkotehtävät. Tarkasta opintopolusta ennakkotehtävien ohjeet sekä palautusaikataulu.

   • Saat Liven palvelupisteeltä tarvittaessa apua hakemiseen puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös varata ajan palvelupisteelle.

   question-circle Haastattelu

   Jatkuvan haun haastattelu on ohjauskeskustelu, jossa kartoitamme vaativan erityisen tuen tarvettasi, opintojen oikea-aikaisuutta sekä soveltuvuuttasi alalle.

   Sinut kutsutaan haastatteluun, jos olet hakukelpoinen ja olet toimittanut vaativan erityisen tuen dokumentit määräpäivään mennessä.

   Jos olet käynyt TELMA-koulutukseen tutustumassa, et välttämättä saa haastattelukutsua.

   Jatkuvan haun haastattelu suoritetaan yleensä puhelimitse.

   book Lähetä valintaan liittyvät dokumentit

   • Lähetä meille dokumentit, jotka kertovat miksi tarvitset vaativaa erityistä tukea opinnoissasi. Jos olet hakenut Liveen useampaan kuin yhteen koulutukseen, riittää että toimitat vain yhdet dokumentit.

   Lähetä meille ainakin:
   • Erityisen tuen suunnitelma, kuten HOJKS tai HOKS (jos sinulla on sellainen)

   • Terveydentilaa tai toimintakykyä kuvaava ajantasainen asiantuntijalausunto (esimerkiksi lääkärin B-lausunto, erityisopettajan lausunto, psykologin lausunto)

    JA

   • Aikaisemmat koulu- ja opiskelutodistusjäljennökset, jos olet valmistunut peruskoulusta ennen vuotta 2018

   Toivomme, että lähetät dokumentit turvapostin kautta. Turvaposti on tietoturvallinen tapa lähettää viestejä ja liitetiedostoja sähköpostilla.


   Lisätietoja hakemisesta

   Palvelupiste


   phone p. 040 559 1296
   envelope-line palvelupiste@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

    

   Ota yhteyttä