Itäkeskuksen toimipaikka

Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus

Itäkeskuksen toimipaikka (TELMA-koulutus)

Itäkeskuksen toimipaikka sijaitsee Iiris-keskuksessa, Itäkeskuksen ytimessä. Itäkeskuksen metro- ja bussiasemalta on toimipaikkaan 350 metriä. Iiris-keskuksen pääoven edessä on kääntöpaikka saattoliikenteelle.

Iiris-keskus on iso rakennus, jossa on paljon muita toimijoita Ammattiopisto Liven lisäksi. Käytämme yhdessä muiden asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa Iiris-keskuksen avointa lounasravintolaa sekä aula- ja WC-tiloja. Liven toimitilat sijaitsevat kolmella eri käytävällä rakennuksen sisääntulokerroksessa. Tiloissamme on mm. opetuskeittiö, kodinhoitotila, useampi ryhmätila sekä pienempiä tiloja esim. terapian tai pienryhmien järjestämiseen. Rakennus on fyysisesti esteetön ja toimitiloissamme huomioidaan esteettömyys mahdollisuuksien mukaan.

Meillä on 50 opiskelupaikkaa. Jokaisella opiskelijalla on oma n.10 opiskelijan kotiryhmä, mutta opiskelua tapahtuu myös pienryhmissä eri oppimisympäristöissä. Jokaisessa ryhmässä on opettaja ja ohjaushenkilöstöä tarpeen mukaan. Teemme yhteistyötä alueen yritysten kanssa. Opiskelemme arjen taitoja ja työntekoa omassa toimipaikassa sekä työpaikoilla. Itäkeskuksen, Kauppakeskus Itiksen ja metroyhteyden läheisyys mahdollistaa liikkumisen yhteiskunnassa lähes päivittäin. Toimipaikkamme läheisyydessä on myös monia liikuntapaikkoja ja -mahdollisuuksia. Arjen liikkuminen ja liikunta on tärkeässä osassa toimintaamme.

Itäkeskuksen toimipaikan oppimisympäristö soveltuu parhaiten opiskelijoille, joiden tavoitteena on siirtyminen työllistymistä edistävään toimintaan tai tuettuun työhön.

Katso toimipaikkamme virtuaaliesittely:

https://www.thinglink.com/scene/1378644314116063235


Seuraa meitä Instagramissa: #LiveItis

Tutustu muihin Iiris-keskuksen toimijoihin: http://nkl.fi/fi/etusivu/iiris/yhteys/yhteisot

location-pin Osoite

Itäkeskuksen toimipaikka
Iiris-keskus
Marjaniementie 74
00930 Helsinki

Yhteystiedot

Marika Kuokkanen

Vastaava ohjaaja


phone 040 7678878

envelope-line marika.kuokkanen@inlive.fi

Sanna Otranen

Koulutuspäällikkö (esihenkilö)


phone 040 616 4200

envelope-line sanna.otranen@inlive.fi