Kansainvälinen toiminta

   Kansainvälisyys kuuluu kaikille

    

   Vaihtojaksot ulkomailla

   Livessä tehdään aktiivista kansainvälisyystyötä. Live lähettää vuosittain Erasmus+ liikkuvuushankkeissa nelisenkymmentä opiskelijaa opiskelu-, työssäoppimis- tai harjoittelujaksoille ulkomaille. Vaihtojaksoille lähdetään ryhmissä opettajan tai ohjaajan kanssa. Opiskelijavaihdossa tehdään alan töitä joko oppilaitoksessa tai aidoissa työkohteissa. 

   Livessä vaihtoon lähteville opiskelijoille tarjotaan kulttuurivalmennusta, jota vetää kielten opettaja. Valmennuksen tarkoitus on valmistaa opiskelijoita tulevaan matkaan. Valmennukseen kuuluu mm. kohdemaan kieleen ja kulttuuriin tutustumista, työ- ja turvallisuuskoulutusta ja kielen opiskelua.

   Liikkuvuushankkeissa rahoitetaan myös henkilöstön ulkomaanjaksoja.

   International Fridays

   Ammattiopisto Live järjestää vuosittain suurimmissa toimipaikoissaan kansainvälisyyspäivät. Tilaisuudet tunnetaan nimellä International Friday. Tapahtumien ideana on kotikansainvälisyys eli muiden maiden kieliin, kulttuureihin ja tapoihin tutustuminen opiskelijan omassa oppilaitoksessa sekä opiston runsaasta kansainvälisestä vaihtojaksotarjoomasta tiedottaminen.

   Liven kansainväliselle toiminnalle on tehty uusi blogi, jonne blogataan vuoden 2021 jälkeen opiskelijoiden ja henkilöstön liikkuvuusmatkoilta, kotikansainvälisyydestä, hankkeista ja kansainvälisestä kilpailutoiminnasta.

   Käy katsomassa Kansainvälinen Live blogia

   Aikaisemmat blogit löytyvät näistä osoitteista:

   enter.europe.blogspot.com

   liveeuropetodayblospot.com (syksystä 2018 alkaen)

   Kiinnostuitko?

   Jos olet kiinnostunut opiskelusta tai työharjoittelusta ulkomailla, ota yhteys omaan vastuuopettajaasi tai kansainvälisyyskoordinaattoriin.

   kansainvälisyyskoordinaattori
   Helena Lindroos
   helena.lindroos@inlive.fi
   p. 040 834 5127