Opiskelija- ja asiakastyöt

   Hankkimalla Liven asiakastöitä teet yhteiskunnallista hyvää!

   Liven lahjakortti eri palveluihin

   Live-säätiön lahjakortti käy maksuvälineenä Liven eri palveluihin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Voit ostaa lahjakortin verkkokaupasta haluamallesi summalle. 

   Osta Liven lahjakortteja tästä.

    


   Kaipaako autosi huoltoa tai oletko hieronnan tarpeessa?

   Tarjoamme monipuolisesti ja edulliseen hintaan erilaisia asiakastöitä ja palveluita yksilö- ja yritysasiakkaille. Osa töistä toteutetaan opiskelijatöinä, osa taas työelämäympäristöjen toteuttamina tilaustöinä.

   Tarvitseepa autosi huoltoa, hartiat hierontaa, kohteesi puhdistuspalveluita tai juhlatilaisuutesi tarjoiltavaa, meiltä löydät helpot ja edulliset ratkaisut!

   Hankkiessasi Liven asiakastöitä luot tukea tarvitseville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen!

   Opiskelija- ja asiakastöinä tarjottavat palvelut

   Verkkokauppa

   Livekauppa.fi on oppimisympäristö, joka on perustettu Rikosseuraamuslaitoksen ja Liven yhteistyönä. Verkkokaupan toiminnasta ja ylläpidosta vastaavat Liven opiskelijat ja kuntoutujat.

   Ostamalla Livekauppa.fi -verkkokaupasta tuotteita, tuet asiakkaidemme työssäoppimista sekä vankien ammattitaidon ja työkyvyn ylläpitämistä ja kehittämistä.

   Siirry verkkokauppaan

   Liven palvelupiste

   Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

    

   Ota yhteyttä